Läs dig till allt du behöver veta om appar och spel

Idag är det inte särskilt svårt att hitta recensioner av appar och spel online. Vad som kanske är svårare är att hitta de som faktiskt är värda att lägga sin tid och eventuellt pengar på. Lyckligtvis är lösningen relativt enkel.

Är du lite yngre så är det fullt möjligt att du växte upp med en iPhone eller surfplatta i handen. Men oss lite äldre minns fortfarande tiden när mobiltelefoner påminnde mer om tegelstenar och spelutbudet var begränsat till spel som Snake. Men utvecklingen har fulkomligt rusat iväg sedan dess och nu för tiden är det nog nästan lättare att lista de saker du inte kan göra med din mobiltelefon eller surfplatta än de saker du kan använda den till. Utbudet av appar och spel har även de vuxit till en överväldigande nivå och det bara fortsätter att växa för var dag som går. Något som är klart är att det inte alltid är så enkelt att välja vilka appar eller spel som är värda din tid och vilka som bara kommer att samla digitalt damm i din enhet. Lösningen heter Appmagasinet.

Vad är Appmagasinet?

Appmagasinet är i skrivande stund inte långt ifrån att nå sin 10 års dag. Det började som ett regelbundet nyhetsbrev som kom ut varje vecka med nyheter och information om iOS-appar, men har sedan dess växt för att inkludera även andra enheter, oavsett om det gäller Apple, Google, Android eller något annat.

Även fast du här kan hitta recensioner om alla möjliga appar så är inriktningen kanske framförallt mot olika spel. Samtliga av dessa är skrivna av riktiga spelare som delar med sig av sina riktiga åsikter. Något som kanske inte är lika vanligt om du tittar på andra app och spelsidor på nätet nu för tiden. Just att de är spelare är något som alla recensenter har gemensamt, men utöver det så försöker man att ta sin folk från olika bakgrunder för att kunna ge en så vid bild av spelen och apparna som möjligt.

Spelbloggen

Om ditt intresse sträcker sig längre än bara till mobila spel och appar så kan Appmagasinets systersida Spelbloggen också vara värt att ta en titt på. Precis som i Appmagasinet så består även här skribenterna av olika spelare från olika bakgrunder för att ge en så bred bild av spelvärlden som möjligt och en chans att se den från olika vinklar. Som ett resultat så är det inte helt omöjligt att recensionerna skiljer sig enormt, men något du kan lita på är att du får recensentens egna åsikt och inte en åsikt som någon annan har betalt för.

Till skillnad från Appmagasinet så är Spelbloggen mest fokuserad på just tv och datorspel, även om det också kan slinka in ett och annat analogt eller mobilt spel också.  Du hittar också recensioner om hårdvara för både datorer och spelkonsoler. Så om du tvekar på att lägga pengar på att uppgradera din enhet så kan det vara en bra idé att se vad andra spelare tycker. Spelbloggen arrangerar också regelbundet olika tävlingar så har du tur kanske du lyckas kamma hem den där uppgraderingen utan att spendera en enda krona själv.

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img