Seterra Geography

Geografi är ett bra ämne att kunna. Många kan troligtvis en del om länderna i Europa, men det kan bli svårt när man kommer till de andra kontinenterna i världen. Ännu svårare kan det bli när det kommer till amerikanska stater. Med appen Seterra Geography får du chansen att lära dig mer om just geografi.

Bra utbildningsapp för både barn och vuxna

Geografi är något man bör lära sig redan vid ung ålder, men det är inte alla som gör det. Det är inte heller många som kan länder på andra kontinenter, eftersom det inte lärs ut i lika hög grad som man lär ut europeiska länder här i Sverige.

Seterra är därför en bra app för unga, eftersom barnen får en chans att lära sig mer om världens olika länder och flaggor genom ett roligt spel. Självklart kan det vara minst lika roligt även för vuxna, som troligtvis också har en del att uppdatera sig om när det kommer till världens olika länder och kontinenter.

Roligt och lärorikt

Det är med andra ord ett roligt och väldigt lärorikt litet spel. Du har alla länder i världen, samt amerikanska stater. Du kan även upptäcka andra saker via kartorna och lära dig att identifiera länder.

Självklart går allt det här att spåra och hålla koll på. Du kan alltså se statistik över hur bra det går för dig och på så vis hålla ett öga på hur mycket du eller ditt barn har lärt sig. Det är en enkel app, men den är väldigt användbar.

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img
Föregående artikel
Nästa artikel