Panda Free Antivirus

Om du vill ha ett program som erbjuder grundläggande skydd mot virus och skadlig kod kan gratisalternativet Panda Free Antivirus vara ett alternativ. Det ger dig det absolut mest grundläggande och skyddar även din dator i realtid. Det är ett enkelt program att använda och fungerar även för den som inte kan mycket om antivirusprogram.

Snabbt och enkelt att installera

Det är väldigt enkelt att komma igång med Panda Antivirus. Du går igenom installationsguiden och väljer själv vad som ska installeras. En del tredjepartsprogram kan finnas i listan och dessa kan du eventuellt vilja bocka av.

I övrigt sköter installationen sig själv och installerar skyddet utan problem. Som med alla antivirusprogram kan det däremot ta lite tid för installationen att slutföras, men du behöver bara vänta.

Själva gränssnittet när programmet är installerat är också väldigt enkelt. Programmet drar inte heller mycket resurser från din dator, vilket är en av anledningarna till att många uppskattar programmet.

Grundläggande skydd mot virus

Panda erbjuder en mängd olika produkter och du får tillgång till dessa via Panda Dome, en app som installeras med ditt nya antivirus. Antiviruset ger ett grundläggande skydd som duger för de allra flesta hushåll. Om du däremot har högre krav på din säkerhet kan du via Panda Dome kolla över deras andra produkter och tjänster.

Antivirusprogrammet ger dig skydd i realtid och du kan även aktivera genomsökningar av din dator när du själv känner för det. Du kan välja mellan enklare och mer djupgående sökningar, beroende på vad du känner att din dator behöver.

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img
Föregående artikel
Nästa artikel