Vitisport Sverige recension

Vitisport är en utmärkt app för dig som vill ha kostnadsfria bettingtips och sportprognoser. Appen använder sig av en unik algoritm för att bättre kunna förutsäga resultat under fotbolls-, basket-, ishockey- och handbollskamper.

I denna artikel kommer vi att gå igenom appen Vitisport Sverige för Android-enheter. Vi listar de för- respektive nackdelar vi upptäcker för att kunna ge ett rättvist omdöme.

Något omodernt men lättanvänt gränssnitt

Det första som vi tänker på när vi surfar in på Vitisport Sverige appen är att den ser rätt omodern ut. Designen påminner om appar för flera år sedan. Som tur är väger det lättanvända gränssnittet upp. Det är lätt att navigera mellan de olika sportkategorierna på appen, det vill säga fotboll, basket, ishockey och handboll. När man väl klickat på sporten blir man vidareslussad och kan här välja att se en översikt över alla matcher eller bara några enstaka. Tillgängligt är även speltips och livescore på matcher.

Gratis speltips och prognoser

Vitisport Sverige är alltså till för att se matchresultat och få speltips om du ännu inte förstått det. Men låt dig inte förvillas av appens logotyp – det är inte endast fotbollstips man kan ta del av via appen. Vitisport Sverige har följande sporter tillgängliga på appen: fotboll, ishockey, basket och handboll. Inom dessa sporter kan du välja lag, länder eller mer specifika ligor. Du kan välja turneringar och matcher från hela världen och följa dessa från din mobiltelefon eller surfplatta.

Följ matcherna live via livescore

Vitisport Sverige möjliggör det för användarna att följa matcherna live via deras livescore-funktion i appen. Här täcker de alla matcher inom fotboll, basket, ishockey och handboll, händelse för händelse, minut-för-minut. Du hittar de största europeiska ligorna men också populära Allsvenskan och Superettan. Livescore är en oerhört underhållande funktion eftersom du då bättre kan planera dina bets om du gillar att spela på sport! Då kan du följa matcherna via livescore och placera dina bets när du sitter på tåget, eller varför inte i baren?

Bli en expert på betting med Vitisport Sverige

För att knyta ihop säcken kan vi säga att Vitisport Sverige är en utmärkt app för sportentusiasten. Mer specifikt den sportentusiast som gillar att spela på sporter som fotboll, ishockey, basket och handboll. Trots den något omoderna designen är det lätt att navigera sig i appen och det finns ett stort utbud av matcher och ligor att fördjupa sig i.

Livescoring-funktionen via appen är helt utomordentlig eftersom det möjliggör det för användare att följa med i sportmatcher utan att faktiskt behöva se på dem. Då kan man ju spela på sporten utan att behöva slita sig från jobbet eller kompishänget.

Sist men inte minst tycker vi Vitisport Sverige är väldigt bra tack vare deras kostnadsfria speltips som finns tillgängliga via appen. Det är tyvärr inte många spelexperter som delar med sig av sina bästa tips helt gratis, vilket Vitisport Sverige gör. Letar du efter en app som samlar de bästa sporterna, lagen, turneringarna och enskilda matcherna är det alltså Vitisport Sverige du ska ladda ner.