Svenska Spel Poker

Svenska spel är nog ett namn som alla svenskar känner till, oavsett om man spelat spel online förr eller inte. Till viss del beror det nog på deras strategiska marknadsföring, men vi tror att deras pokerdel, Svenska Spel Poker, är att tacka också! Svenska Spel Poker klassas idag nämligen som Sveriges största online-pokeroperatör.

Hos Svenska Spel Poker ligger säkerhet, underhållning och spelarna i fokus. Detta ser vi på deras fantastiska spelutbud, utmärkta pokerklient, säkra betalningsmetoder och serviceinriktade kundtjänst. Mer om Svenska Spel Poker kan du läsa dig till i vår lilla recension av aktören här.

Ett spelbolag som lever upp till sitt rykte

Att en operatör som Svenska Spel skulle ha kunnat vara branschledande i så många år hade inte gått om de inte levt upp till sitt rykte, vilket de utan tvekan gör. Svenska Spel är ett oerhört stort företag med tusentals anställda och erbjuder inte bara poker, men även sportbetting, lotterier och bingospel till sina spelare. Hur kan de klara av detta samtidigt som de erbjuder säkra tjänster av högsta kvalitet?

Tja – fokus har alltid legat på att uppfylla de krav och önskemål som svenska konsumenter ställer. Allt eftersom de funnits på marknaden så länge som de gjort har de haft gott om tid på sig att utvecklas utefter efterfrågan. Bland annat använder de sig endast av de bästa programvarorna med den främsta grafiken.

Sedan licensieras de ju av den svenska spellicensen – vilket säger rätt mycket om hur pass trygg man som spelare kan känna sig hos dem. Det innebär bland annat att betalningsmetoderna är anpassade efter svenska spelare och därmed att du kan verifiera dem med BankID. Således går alla transaktioner oerhört snabbt och smidigt. En annan fördel med att de regleras av den svenska spellicensen är givetvis också att kundtjänsten är helt och hållet på svenska! Supporten finns tillgänglig dygnet runt via e-post så väl som telefon.

Utforska ett utmärkt spelutbud & olika spelalternativ

Givetvis finns det en bra spelportfölj att utforska hos Svenska Spel Poker. Här finns de vanligaste spelen som Hold’Em, Omaha, Draw och Stud, men även nya tappningar av de klassiska kortspelen. Spel som du med fördel kan lära dig mer om på pokerregler.nu och därefter utvecklas i hos Svenska Spel Poker.

Förutom de olika spelen kan spelare även njuta av regelbundna Sit and Gos (SNG) med varierande speltyper och insatsgränser, klassiska cash-games (kontantspel) och fantastiska flerbordsturneringar. Något som gjort Svenska Spel Poker populärt är deras så kallade “Friday Fights”, 5-mannaturneringen i Hold’em där spelarna kan tävla om stora prispotter.

Tyvärr ingen välkomstbonus att tillgå

Det enda negativa vi skulle ha att säga om Svenska Spel poker är det faktum att det inte finns någon välkomstbonus att tillgå. Heller inte Free Rolls eller lojalitetssystem för lojala spelare. Men, detta betyder inte att det är mindre lönsamt att spela på Svenska Spel Poker gentemot någon annan operatör. Snarare tvärtom! Nu slipper du tänka på att behöva omsätta din bonus inom ett x antal dagar, eller alla de andra villkor som vanligtvis måste uppfyllas i samband med att man lägger händerna på en bonus. Istället kan du på Svenska Spel Poker njuta av helt problemfritt spelande, utan massa komplexa regler!