Spela Bubble Shooter gratis

Vissa spelkoncept blir aldrig omoderna. De fortsätter utvecklas och leva vidare. Bland dessa hittar vi Bubble Shooter. Det går ut på att man ska skjuta sönder mängder med bubblor som hel tiden blir fler. Når de en viss gräns, då är spelet slut. Bubble Shooter är tillgängligt gratis till Androidtelefoner.

Det finns mängder med spel som är klassiska. De riktigt gamla är till exempel mahjong och schack. Men på 70-talet hände något. De första datorspelen kom ut på marknaden. Från början var de väldigt enkla, men eftersom det var det senaste och bästa man kunde göra med dåtidens teknologi så älskade folk det. Då var det övervägande barn som spelade men det har förändrats.

Idag spelar de flesta på något sätt digitala spel. Många spelar gratis spel på sina mobiltelefoner. Ett av dessa är Bubble Shooter. Spelet kommer ur en tradition som startades med Pong för många år sedan. Pong gick ut på att man hade en enhet som var som ett streck som rörde sig i nedankant på skärmen. Man skulle med det träffa en boll som kom farande.

Bubblor överallt när du spelar Bubble Shooter

Dagens spel är först och främst i färg, men de är även mer varierande än vad de var när datorspelen först kom. I Bubble Shooter, som du kan ladda ner här, ska man skuta små bubblor för att spräcka de bubblor som finns i rader ovan för en. De blir hela tiden fler och dessutom så rör de sig mot dig. Du förlorar om de kommer för nära!

I spelet ska man skjut sönder dem i olika kombinationer för att ta sig längre i spelet. För varje bubbla som spricker får man fler poäng. Det är minst sagt ett spel som man vill spela mer av. Det är nästintill beroendeframkallande. Samtidigt blir spelet hela tiden svårare. Hur länge man klarar sig är helt upp till den som spelar.

Spelet har mer än 3000 nivåer att arbeta sig igenom. En av de största fördelarna med spelet är just att det är gratis att spela. På detta vis behöver man inte betala en större summa när man laddar ner spelet. De flesta har nog varit med om att man köper ett spel bara för att inse at det inte var något för dig. Sen ligger det ospelat på datorn eller telefonen.

Med de spel som är gratis är detta aldrig ett problem. Gillar man inte spelet så har man inte lagt ut sina surt förvärvade pengar på det.

Mycket variation när det kommer till gratis spel

Om man tittar bland de spel som är gratis på Google Play så inser man snabbt att det är en guldgruva. Där finns mängder med spel som bara väntar på att bli spelade. Att man inte behöver betala för dem är en bonus som de flesta uppskattar.

Där hittar du dels moderna, mer avancerade spel. Men även gamla klassiker. Vilka du föredrar är helt och hållet upp till dig. Det finns sannerligen någonting för alla i det stora utbudet. Alla har möjlighet att hitta en ny favorit.