Patiens till Android

Ibland vill man spela ett spel. Ett spel som inte kräver timmar av inlärning innan man ens förstått hur det går till. Samtidigt ska det vara ett spel som är utmanande och som man känner att man vill spela mer av. Ett spel som stämmer in på dessa kriterier är patiens. Nu finns patiens till din mobil, helt gratis.

De flesta av oss tycker det kan vara kul och avkopplande att spela spel. Det kan vara alla typer av spel, även om de flesta spel idag tenderar att vara av den lite mer avancerade sorten. Ibland vill man dock bara kunna spela lite och sen kunna ta en paus eller göra något annat. Detta utan att spelet påverkas.

Ett sådant spel är patiens. Det är enkelt och tar inte lång tid att lära sig. Ändå kan det vara mycket utmanande och på gränsen till frustrerande då ens spel inte alltid går jämnt ut. Det är ett spel som man spelar för sig själv och det är det om är charmen med det. Att det lyckas vara ett underhållande spel, trots att det inte finns någon annan motståndare än en själv.

Hängt med i utvecklingen

Även patiens har hängt med i den tekniska utveckling som format det samhälle vi lever i idag. Vi minns alla det förinstallerade patiensspelet som alla Windows-datorer kom med. Vi minns den klassiska animationen när korten studsar i väg över skärmen när man klarat av spelet. Det är minnen som vi delar med varandra och håller kära.

Det finns nu även appar som gör det möjligt att lägga patiens på vår mobiltelefon. Läs mer om det och alla de funktioner som ingår. Det är en app som ger dig möjlighet att spela detta kortspel vart du än är. Du behöver inte ens ha med dig en kortlek. Det räcker att du har med dig din mobiltelefon. Det är smidigt och det är enkelt.

Det är alltid trevligt att ha någonting att sysselsätta sig med vid de där tillfällena som är lite tråkiga i livet. Det klan handla om när man pendlar kollektivt, väntar på något eller någon, eller om man ligger på soffan och inte har nåt särskilt för sig. Så är det perfekt med ett spel som patiens på telefonen. Det blir extra trevligt när man inser att spelet är gratis att ladda ner och spela.

Många gratis spel

På Google Play finns det mängder av gratis spel att ladda ner och installera på sin telefon. Det är trevligt att ha en variation av spel installerade så att man alltid har något trevligt att spela. Det finns gott om olika genrer bland de spel man inte behöver betala för. Dels de klassiska kortspelen. Men även mer avancerade och moderna spel.

Det finns även spel för de lite yngre spelarna. Barnen har en egen kategori där man hittar underhållande och pedagogiska spel. Spel där man ofta kan lära sig något nytt. Det kan vara väldigt utvecklande för barn att spela dessa spel. Dessutom är det något man kan göra tillsammans med sitt barn och ha roligt ihop.

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img