Ladda ner film från Netflix

Netflix är utan tvekan den populäraste streamingtjänsten där ute. På Netflix hittar man allt – från svenska kriminalserier till amerikanska draman. Även om det finns ett fåtal serier och filmer som går att ladda ner från Netflix är det långt ifrån alla.

Så om du letar efter ett verktyg som möjliggör nedladdning från Netflix har du kommit rätt. I denna artikel går vi igenom hur du kan ladda ner innehåll från Netflix med hjälp av ett inspelningsverktyg som kallas “Audials Movie”. Vi kommer att diskutera hur du kan ladda ner filmer och serier till din dator så väl som mobiltelefon.

Så laddar du ner innehåll från Netflix till din dator

Anledningen till att man vill ladda ner innehåll från Netflix kan för många vara självklart. Men det är inte självklart för alla. Den främsta anledningen, enligt oss åtminstone, är helt enkelt att man vill kunna se på sina favoritfilmer och serier utan att behöva vara ansluten till internet. Nedan går vi därför igenom hur du laddar ner innehåll från Netflix till din dator med hjälp av “Audials Movie”.

1.     Ladda ner, installera och starta “Audials Movie”

Första steget är att ladda ner, installera och starta programmet “Audials Movie”. Läs mer om programvaran på Audials hemsida. Det är även här du kan installera demoversionen helt kostnadsfritt.

När du har laddat ner Audials Movie startar du programmet. Härefter växlar du till “Video Streaming” på hemsidan. Välj därefter filformatet på videon genom att klicka på “Format” längst ned på skärmen.

2.     Starta Netflix-filmen eller avsnittet

När programmet kör väljer du “Netflix” under sektionen “Video Streaming” i menyn till vänster på skärmen. När du klickar på Netflix kommer det dyka upp en ruta som frågar om vilken webbläsare du vill använda för att spela in Netflix. Välj den som du föredrar och klicka därefter på “Nästa”. Nu kommer Audials Movie fråga om du vill spela in med undertexter, i vilken kvalitet och så vidare.

Härefter öppnar du Netflix.com i din valda webbläsare och startar filmen eller avsnittet du vill spela in.

3.     Audials Movie spelar automatiskt in klippet

Så fort du startat filmen eller avsnittet kommer Audials Movie automatiskt spela in det. När inspelningen är klar kommer filmen eller avsnittet att överföras till Audials-spellistan på höger sida av skärmen.

Filen kan sparas i följande format: MP4, WMV, AVI eller 3GP. Filen kan du sedan spela upp när du än önskar att se på det inspelade klippet!

Så laddar du ner innehåll från Netflix till din smartphone

Har du en Samsung, LG eller OnePlus smartphone med Android 10 kommer du att kunna spela in innehållet med det inbyggda skärminspelningsverktyget. Har du en smartphone med iOS 11-versionen eller en senare version kan du också spela in innehåll med hjälp av den inbyggda appen för skärminspelning.

Om du inte har någon av ovannämnda smartphones kan du surfa in på ditt Netflix konto via din mobil och ladda ner innehållet därifrån. Du ska dock vara uppmärksam på att alla filmer och serier inte går att ladda ner.