Så kan din verksamhet spara tid och pengar – med elektronisk körjournal

Skrivandet av körjournaler för hand kan vara både omständigt och tidskrävande. Både för chefer och anställda finns det mycket annat som man hellre kan lägga tid och energi på. Med MiniFinders elektroniska körjournal registreras resor automatiskt och det förenklar flera led i hela verksamheten. Då behöver man inte skriva ner varje körsträcka för hand och behöver inte oroa sig för några misstag som lätt kan ske av den mänskliga faktorn.

Baserat på GPS-teknik, registrerar digitala körjournaler automatiskt viktiga datum, körsträckor och tidpunkter för resor. Genom spårsändaren som monteras i fordon kan du i efterhand enkelt markera varje körning som privat- eller tjänsteresa. Det går även att i efterhand få en uppsikt, utan en massa extra arbete. Statistik sammanställs automatiskt och du kan direkt se en sammanställning över olika tidsperioder. Du slipper själv lägga ner energi på att skapa statistik, istället kan du se en helt pålitlig sammanfattning av alla körsträckor och information kring dessa.

Det spelar ingen roll om du är anställd eller chef, vad för typ av företag det handlar om, att ha ett effektivt spårningssystem med tillhörande körjournal är ovärderligt. Tack vare teknikens värld behöver vi inte länge ödsla onödig tid på administrativa arbeten, utan kan fokusera på det verkliga jobbet istället. MiniFinder erbjuder flera olika GPS lösningar som förenklar vardagen för många, däribland deras fordonslösning som är väldigt uppskattat av flera aktörer. Deras Zepto tracker kan kopplas till flera olika fordon och gör att man kan hålla uppsikt både i nutid och i dåtid med hjälp av historikfunktion.

Att koppla en digital körjournal till en GPS ger en ovärderlig uppsikt över företagets körande, samt tillgång till massvis utav information gällande körsträckor och dina fordons aktivitet. Det ger dessutom en extra säkerhet för anställda, där deras position enkelt går att se i realtid, om exempelvis olyckan skulle vara framme och man snabbt behöver se fordonets position.

MiniFinder erbjuder utöver sin fordonsspårare, även elektronisk körjournal som du kan ladda ner till mobil, surfplatta eller dator. I den finns alla funktioner som man behöver när det kommer till körjournaler och systemet har förenklat jobbet för tusentals användare. Verksamheter ska inte behöva lägga ner fokus på fel saker, speciellt inte när det så enkelt går att göra på annat mer effektivt sätt. Ett stort plus är att istället kunna lägga ner tid och pengar på det som kan utveckla verksamheten istället.

Läs mer om MiniFinders digitala körjournal

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img