PrimoPDF

PDF-filer är inte något som alla är vana vid. Samtidigt är det vanligt att dessa används, inte minst inom kontorsmiljöer och inom myndigheter. För att kunna skapa, visa och redigera PDF-filer måste du ha ett program för det, där är PrimoPDF ett bra alternativ. Det är väldigt lättanvänt och låter dig skapa PDF-filer från textdokument med ett enkelt klick.

Skapa och redigera PDF-filer

Installationen är väldigt enkel och du kan sedan omedelbart komma igång med att skapa PDF-filer. För att göra det har du ett par olika alternativ. Du kan till exempel dra och släppa filer på skrivbordsikonen för PrimoPDF för att automatiskt skapa nya filer. Du får upp ett meddelande med inställningar och sedan är du klar.

Du kan också visa och redigera PDF-filer med programmet, vilket gör det möjligt att förhandsgranska en fil innan du skickar iväg den till en arbetsgivare eller kund. Programmet håller allting så enkelt som möjligt och är i övrigt väldigt snabbt.

Väldigt lättanvänt program

Programmet fungerar som en digital skrivare. Det här innebär att du kan skapa PDF-filer genom ”Skriv Ut”-knappen som du har på din dator. Du kan då, istället för din fysiska skrivare, välja PrimoPDF och då automatiskt skapa en användarvänlig PDF-fil som går att öppna och skicka iväg.

Programmet hanterar inte bara textdokument, utan även bilder, hemsidor och andra PDF-filer. Det här innebär att programmet fungerar för alla ändamål som har att göra med PDF. Så oavsett vad ditt syfte är kommer det här programmet att räcka för att du ska kunna skapa eller visa PDF-filer.

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img
Föregående artikel
Nästa artikel