Ladda ner musik från Deezer

Om du har lyssnat på en bra låt på Deezer och velat ha den nedladdad på din telefon eller dator så har det inte varit möjligt. Det går inte att ladda ner musik från Deezer så att man har det som en egen fil på sin enhet. Däremot gör Audials det möjligt att spela in musiken och sen spara den.

Ibland vill man ha musiken man lyssnar på i en egen fil på sin dator eller telefon. Det finns olika anledningar till detta men vanligt är att man vill kunna lyssna på den när man inte har uppkoppling. Exempel på sådana tillfällen är när man flyger och har igång flygplansläget på sin enhet. Det är inte möjligt att ladda ner musik från Deezer.

Men nu har Audials släppt en programvara som gör det möjligt att spela in musiken man spelar upp genom Deezer. Ett smart sätt att spara den musik man vill lyssna på senare. Läs mer om hur man gör i texten här under.

Steg 1

I det första steget ska vi installera programvaran Audials Music som hittas på Audials hemsida. Man laddar ner programmet gratis och installerar det sedan precis som man skulle gjort med andra program. Programmet kan sedan startas.

Steg 2

När du öppnat programmet så kommer det finnas, i mitten av skärmen, ett antal titlar. Detta är de tjänster du kan använda programmet hos. Välj Deezer bland dessa. Därefter öppnar du Deezer och spelar upp den musik du tycker om och vill spara på din enhet.

Steg 3

Musiken som spelas in sparas automatiskt på din hårddisk. Det finns ett antal filformat som man kan välja att den ska spara musiken som. Bland dessa finns välkända format som .mp3 och .wma, filformat som du antagligen redan är bekant med. De flesta musikspelare kan sen spela upp dessa filer.

Smidigt

Som du nog redan lagt märke till så är det ett väldigt smidigt sätt att spara den musik man tycker bäst om. På detta vis så kan du alltid lyssna på den musik du känner för och behöver inte oroa dig för att du inte ska ha en stabil uppkoppling. Detta innebär även att du inte behöver slösa den data du har inkluderad i ditt abonnemang.

Det är även ett bra alternativ till att olagligt ladda ner musik, något som inte är okej och dessutom kan bestraffas av domstol. Denna tjänst är dessutom så pass smart att den sparar ner artist, låttitel, albumtitel och albumomslag automatiskt. Du behöver alltså inte döpa om filerna sen eller leta igenom filer med generiska namn.

Många användare

Det är många musikälskare som upptäckt fördelarna med Audials Music. De gillar att det är så lätt att använda. Det är en programvara som gör den musik du betalar för genom din prenumeration hos Deezer tillgänglig när du vill, utan begränsningar. Många som laddar ner programvaran och testar den blir snabbt glada över hur lätt den är att använda och den blir en del av deras rutin när det gäller bra musik.