Ladda ner film från Hulu

Hulu har blivit allt mer känt bland allmänheten den senaste tiden. För även om vi redan har många streamingtjänster i Sverige betyder det inte att vi inte vänder oss till en annan tjänst när vårat favoritinnehåll inte finns på de andra plattformarna.

Nedan kommer vi gå igenom hur du steg-för-steg laddar ner film från Hulu. Varför skulle du vilka det? Jo, att ladda ner film från Hulu kan vara fördelaktigt på många sätt och vis. En streamingtjänst kan till exempel plötsligt plocka bort en film. Eller så kanske du säger upp ditt abonnemang på grund av att pengarna inte räcker till. Då kan det vara smart att ha filmerna nedladdade redan!

Kom ihåg att allt innehåll på Hulu är upphovsrättsskyddat. Det vill säga att du enligt lag inte får dela innehåll från Hulu, även om du använder en nedladdningstjänst för att se innehållet offline.

Så laddar du ner film från Hulu till din dator

Vi börjar med att gå igenom hur du kan ladda ner film från Hulu till din dator med hjälp av verktyget Audials Movie. Läs mer om Audials Movie på deras hemsida.

1.     Ladda ner, installera och starta Audials Movie

Första steget är alltså att ladda ner och installera programvaran Audials Movie. Den är helt kostnadsfri, så du behöver inte bekymra dig över att slösa dina pengar. När du har laddat ner programmet installerar du det och startar därefter Audials Movie. Här växlar du till “Video Streaming” för att kunna påbörja inspelningen.

2.     Spela upp filmen i Hulu

När du väl valt Video Streaming ska du också välja “Hulu” inne i Audials Movie. Härefter surfar du in på Hulu.com i din webbläsare och väljer den film eller det avsnitt som du vill spela in. Inspelningen kommer att börja direkt när du börjar spela upp innehållet.

3.     Audials Movie spelar automatiskt in filmen

När inspelningen är klar kommer filmen eller avsnittet att överföras till Audials-spellistan på höger av skärmen. Denna inspelning kan du spara på din dator i något av följande videoformat: MP4, WMV, AVI eller 3GP. Härefter kan du spela upp filen från din dator och se på den när du än önskar utan att behöva vara ansluten till internet!

Så laddar du ner film från Hulu till din mobil

Om du föredrar att se på filmer via din mobiltelefon snarare än att se dem på din dator går även detta. Antingen kan du följa de steg ovan och därefter överföra filen från datorn till din mobiltelefon. Det enklaste är dock att logga in på Hulu och se innehållet offline genom din profil där. Du ska dock vara uppmärksam på följande:

  • Nedladdningar endast är tillgängliga för specifika mobila enheter
  • Nedladdningarna upphör att gälla efter 30 dagar om du inte tittar på dem
  • Innehåll från Hulu kan försvinna när som helst
  • Om du startar en video kommer den att gå ut efter 48 timmar
  • Inte alla videos på Hulu går att se offline
  • Säger du upp ditt abonnemang på Hulu förlorar du det redan nedladdade innehållet
spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img