ExpressVPN

VPN-tjänster nyttjas av de som vill undvika övervakning och slippa geografiska begränsningar. Kanske är man medveten om att ens aktivitet på nätet övervakas, men det händer oftare än man tror. Ens personuppgifter, preferenser, intressen, aktiviteter och mycket mer därtill samlas in för att säljas till diverse företag – någonting som många naturligtvis vill undvika, och det är här som en VPN kommer in i bilden. Just ExpressVPN hamnar ofta vid toppen av listorna när det talas om diverse VPN-tjänster, och visst finns det många skäl till varför detta är fallet. Nedan ska vi tala mer om de positiva och negativa aspekterna kring ExpressVPN.

Servrar och tillgänglighet

Genom att dra nytta av ExpressVPN kommer man att få tillgång till en anonym IP-adress. På så sätt kan ens aktivitet inte spåras, och man förblir därför mer anonym på nätet. ExpressVPN tillåter 5 samtidiga anslutningar med mer än 3 000 servrar i 94 olika länder. Med tillgång till Netflix kan man därför ändra vilket land det ska se ut som om man kommer ifrån för att enklare kringgå de geografiska begränsningarna. Här i Sverige har vi enbart tillgång till den svenska versionen av Netflix, men när man har igång ExpressVPN kan man istället använda sig av andra länders Netflix för att komma åt ett mycket större utbud av filmer och serier.

Garanti under 30 dagars tid

Det är av yttersta vikt för ExpressVPN att man alltid ska vara nöjd med deras tjänster, så just därför bjuder de på en pengarna-tillbaka garanti. Om man inte är nöjd med tjänsten kan man innan 30 dagar är över få en full återbetalning. Detta är perfekt för alla de som vill testa på en VPN innan de tar ett slutligt val kring huruvida de vill behålla tjänsten eller inte.

Live support

Om man har några frågor måste dessa kunna besvaras inom en resonabel tidsperiod, och här visar sig ExpressVPN vara imponerande. De har nämligen en kundsupport som är öppen sju dagar i veckan och 24 timmar per dygn. Med andra ord finns det alltid någon tillgänglig att besvara ens frågor så att man slipper att vara orolig kring hur ExpressVPN fungerar.

ExpressVPN till alla ens enheter

Ingen ska behöva känna sig utanför, och för den här anledningen kommer man att kunna nyttja ExpressVPN oavsett vilken enhet man föredrar. Man kan exempelvis använda tjänsten på Windows, Android, Mac, iOS, Linux, routers, Chromebook, Kindle Fire, Nook, Playstation, Xbox, Apple TV, Nintendo Switch och många fler därtill. Med andra ord finns ExpressVPN alltid vid ens sida.

Kostanden för ExpressVPN

Den enda mindre nackdelen med ExpressVPN är priset för tjänsten som ligger snäppet dyrare jämfört med VPN-tjänster såsom NordVPN. Trots detta är ExpressVPN en mycket högkvalitativ tjänst som har mycket att bjuda på, och om man vill förbli anonym på nätet samtidigt som man kringgår de geografiska begränsningarna så är det väl värt att kika närmare på just ExpressVPN. Besök deras sida redan idag och testa på tjänsten utan oro tack vare pengarna-tillbaka garantin.

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img
Föregående artikel
Nästa artikel