Bästa erbjudandena på antivirus

För att du, dina filer och den information du delar med andra ska kunna vara säkra är det nödvändigt med antivirusskydd. Du behöver skydd för såväl dator som surfplatta och smarttelefon. Även om det ibland kan finnas ett grundläggande antivirusskydd inbyggt i systemet på till exempel din telefon kan det vara en bra idé att skaffa ett bättre och mer heltäckande skydd.

Den bästa rabatten

Hos Rabattkodslandet.se kan du hitta de bästa rabatterna som finns för antivirus, med de erbjudanden och koder som gäller just nu. Du behöver inte själv leta runt, utan kan hitta alla aktuella rabatter samlade på ett och samma ställe. Eftersom antivirusprogram ofta ska betalas varje månad kan ett erbjudande eller en rabatt som gäller några av de första månaderna göra rätt stor skillnad på priset.

På vilket sätt hjälper antivirus?

Rent tekniskt är det lite komplicerat att förklara hur antivirusprogram fungerar, men kortfattat så har de ett par olika funktioner. De lär sig att känna igen vanliga virus och kan blockera dem om du till exempel är på väg att ladda ner en fil som bär med sig viruset. Programmen kan också reagera, skicka varningar och blockera filer om de till exempel upptäcker misstänkta ändringar eller fel i filer.

Att ett antivirusprogram skyddar dig mot filer och program som kan vara skadliga gör att dina filer inte riskerar att bli skadade. I värsta fall kan ett virus göra att hela din dator, telefon eller surfplatta slutar fungera. Det finns också skadliga program som är del av bedrägerier, där du blockeras från att komma åt dina filer eller program tills du betalat en lösensumma för dem. Att slippa handskas med den typen av problem är värt mycket mer än vad ett vanligt antivirusprogram kan kosta dig.

Exempel på antivirusprogram

Det finns massor av olika antivirusprogram på marknaden. Några av dem som är vanligast, mest använda och mest tillförlitliga är:

  • Avast Premium Security
  • Norton 360
  • AVG Internet Security
  • Avira Antivirus Pro
  • McAfee Total Protection
  • BullGuard Premium Protection
  • F-Secure Antivirus Total
  • Panda Dome Premium

Programmen har lite olika funktioner och kan vara inriktade på olika typer av användare, till exempel företag, privatpersoner, de som vill ha ett billigt program eller de som har råd med ett dyrare och så vidare.

För de program som heter något med premium eller pro brukar det även finnas en gratisversion. Det är bara med premium- eller pro-versionen du får tillgång till alla funktioner och blir skyddad fullt ut.

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img
Föregående artikel
Nästa artikel