Bästa apparna för att spara pengar

Tänk vad smidigt att kunna spara pengar med hjälp av en app på din telefon. Det finns många olika appar som hjälper dig med just det. Apparna finns i olika varianter som hjälper dig att spara pengar på olika sätt, allt från att göra en budget till att hitta rabatter. Här har vi samlat några som vi tycker är bra att använda sig av.

Spara Kvittot

Spara Kvittot är en app där du helt enkelt samlar alla dina kvitton digitalt. Du kan även spara elektroniska kvitton om du handlar i en butik som erbjuder det. På det sättet ser du vad du handlar för varje månad. Ett smidigt sätt att spara dina kvitton, och se vad du skulle kunna spara pengar på.

Matpriskollen

Det här är en app som samlar alla rabattpriser och kampanjer i alla butiker nära dig. Istället för att bläddra igenom flera olika reklamblad varje vecka, så har du allt samlat på ett och samma ställe. Ett enkelt sätt att få överblick över extrapriser och billiga varor.

Mina Tjänster

Med appen Mina Tjänster kan du samla och ha koll på dina olika prenumerationer och tjänster – även elabonnemang, försäkringar och liknande. Du kan även jämföra priser och hitta billigare abonnemang. Ett bra sätt att ha koll och kunna byta till ett billigare abonnemang, eller kanske till och med avsluta något, om du vill och behöver.

Zlantar

Här kan du sammanställa dina utgifter och kostnader, både fasta och rörliga. Det är ett sätt att få en bra överblick över din ekonomi – och även för att se var du kan spara pengar någonstans. För att kunna spara pengar vid behov, så behöver du veta var de tar vägen – vilket Zlantar kan hjälpa dig med.

Dreams

En app för sparande. Här kan du skriva in en dröm, och hur mycket pengar du behöver för att kunna uppnå den – sen räknar appen ut hur mycket du behöver spara varje månad för att kunna nå dit. Ett roligt och överskådligt sätt att kunna spara till drömresan, första bilen eller det du drömmer om.

Nowo

En app för sparande – här sparar du i fonder. Du kan pensionsspara eller ha ett ”vanligt” sparande. Här kan du välja om du vill snabbspara eller månadsspara (eller både och). Du kan även ta ut pengarna tidigare vid behov. Ett enkelt och smidigt sparande.

Det här är bara några exempel på appar som kan hjälpa dig att spara pengar. Det finns många appar där du kan få hjälp med en budget, ett sparande eller att spara pengar på andra sätt. Att ha det på telefonen gör det smidigare, du slipper att räkna själv eftersom appen gör det åt dig och många appar hjälper dig att få en bra överblick över ekonomin. Lycka till med ditt sparande!