Apparna som fungerar till din Brother skrivare

Här i bloggen kommer ni få läsa om de fem vanligaste apparna som är kompatibla med din Brother Wi-Fi skrivare. Har du en Brother skrivare eller använder du en på jobbet? Eller kanske funderar du på att skaffa dig en nätverksskrivare? Med en Wi-Fi skrivare så kan du enkelt skriva ut trådlöst från din dator, smartphone eller surfplatta. Men för att kunna göra det så behöver man använda sig av en app som man skickar sina dokument, bilder och foton ifrån. Glöm inte att alltid ha extra Brother tonerkassetter på lager utifall att de tar slut, så kan du alltid byta när du behöver. Alla dessa apparna kan hittas i Google Play eller i App store och dessutom är alla dessa appar är gratis.

Brother iPrint&Scan

Med den här appen så kan du skriva ut och skanna dokument direkt från din mobiltelefon och den fungerar både för Android och Apple IOS. Den hittar enkelt alla tillgängliga Brother enheter som finns i din närhet, både skrivare och skanners. Appen kan du använda både på jobbet eller privat och du kan skriva ut många olika typer av format som Office dokument,  JPEG, PDF med flera. Du kan även skanna och enkelt spara dokument i molntjänster eller i mejlen.

Ladda ner Brother iPrint&Scan i Apple Store eller i Google Play Store.

Google Cloud Print

Den här appen kan du använda om du registrerat din Brother laserskrivare eller bläckstråleskrivare till ett Google konto och använder en Chrome webbläsare eller Android. Du kan alltså använda alla Android och Apple enheter så länge du har en Chrome webbläsare. Google Cloud Print fungerar med alla typer av skrivare så länge den är registrerad, vilket kan vara fördelaktigt ifall man har många skrivare på arbetsplatsen av olika märken. Med appen så kan du även skriva ut på din skrivare via molnet vart du än befinner dig i världen.

Brother Print Service Plugin

Den här skrivarappen är endast kompatibel med enheter som har Andriod 5.0 eller en senare version. Den hittar enkelt dina Brother skrivare i ditt nätverk och innan du skriver ut så kan du kontrollera layout, pappersstorlek och kvalitet. Den fungerar lika bra vid skanning, både för Brother skanner eller Brother Allt-i-ett skrivare oavsett om det är en bläckstråleskrivare eller en laserskrivare.

Ladda ner Brother Service Plugin i Google Play Store.

AirPrint

Den här är endast för Apple enheter, men du kan sätta igång och skriva ut på en gång för ingen installation krävs då den redan finns installerad på alla iOS enheter. Appen hittar snabbt din Brother skrivare i nätverket, så att det är väldigt enkelt att sätta igång att skriva ut dina bilder, dokument och foton, förutsatt att du har en Iphone, Ipad eller en Mac.

Mopria

Med Mopria appen så kan du skicka dina utskrifter trådlöst från din Android smartphone eller surfplatta till din Brother skrivare, men även till många andra skrivare från andra märken. Innan du skriver ut dina fotografier, dokument och bilder så kan du kontrollera antal kopior, färg och pappersstorlek. Den här appen är resultatet av ett samarbete mellan många olika skrivartillverkare och den finns intstallerad i en del Android enheter.

Ladda ner Mopria i Google Play Store.

Om du är ute efter att köpa en Brother skrivare för att kunna skriva ut mobilt, så glöm inte att kolla i specifikationerna att mobila utskrifter stöds. Ni kan hitta skrivare och allt ni behöver till Brother skrivare på 123ink.se.

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img