annons
Windows Mac/Linux Handdator Länkarkiv Nyheter
Programbeskrivning
 TimeCard 4.3
Tillverkare:kalmstrom.com Business Solutions
Fler program:Hittade 7 program till från samma tillverkare
Hemsida:http://www.kalmstrom.com/Swedish/TimeCard/
License:Shareware
Filstorlek:9768 kB
Senast uppdaterad:2009-08-18 14:25:43
Nedladdningar:63 st varav 0 denna vecka.
Operativsystem:Windows 2000, Windows XP, Windows Vista
Övriga systemkrav:Office 2000-2007. Även fö Win7
Denna sida har visats 3451 ggr sedan 26 maj 2007
Ladda hem | Recensioner | Trasig Länk? | Tipsa en vän
 
 Skärmbild (Klicka på bilden för att se den uppförstorad)
Tryck här för större bild
I varje möte i Outlook-kalendern lägger TimeCard till ett, två eller tre fält med valbara värden. Välj och rapportera tiderna direkt från Outlooks kalender. Även omkostnader kan rapporteras.
 
 Beskrivning
Med TimeCard rapporterar användarna sina möten, arbetsuppgifter och omkostnader inifrån Outlooks kalender, utan att behöva föra över uppgifterna någon annanstans. Rapportera online, via ASP, eller direkt till en Access database eller SQL server.

TimeCard begränsar inte Outlook-kalendern på något sätt, utan den kan användas den precis som tidigare. Enda skillnaden är att man också väljer ett, två, eller tre listbox-värden för varje möte man vill rapportera. Dessa värden följer med och kan användas om vid synkronisering med en PDA eller telefon, och de ger också underlag för informativ statistik. Med gratistillägget TimeCard Mobile kan man också lägga till och redigera möten med TimeCard-värden i handdatorn.

Trots att TimeCard är så enkelt att använda, ger den inbyggda metadata-konstruktionen stora möjligheter för administrationen att studera och bearbeta de data som kommer in. Det kraftfulla, integrerade statistikverktyget gör det lätt att skapa tabeller och grafer med tidrapporterna som underlag. Därmed blir TimeCard också ett viktigt verktyg för beslutsstöd. Om möjligheten till planeringsinformation aktiveras rapporteras även framtida möten.

TimeCard finns i två versioner, för arbetsgrupper med central rapportering och administration och för enanvändare med lokal rapportering. Båda versionerna kan laddas ner och utvärderas i 30 dagar innan de måste registreras för att fortsätta fungera. Support och fria uppgraderingar för den första användningstiden ingår i priset för båda.
Om du vill länka direkt till detta program skriv: http://www.programcentrum.se/?id=580
 
 Recensionerskriv recension 


Copyright © 2003 - 2016 Injosoft - Alla rättigheter förbehålles. Om cookies
 
 annonser