annons
Windows Mac/Linux Handdator Länkarkiv Nyheter
Programbeskrivning
 jTarot 1.05
Tillverkare:Thomas Dilts
Hemsida:http://lazy8.nu/tarot/index.sv.html
License:Freeware
Filstorlek:15 MB
Senast uppdaterad:2007-03-12 11:16:10
Nedladdningar:120 st varav 0 denna vecka.
Operativsystem:
Övriga systemkrav:Operativ system oberoende
Denna sida har visats 3055 ggr sedan 5 mar 2007
Ladda hem | Recensioner | Trasig Länk? | Tipsa en vän
 
 Skärmbild (Klicka på bilden för att se den uppförstorad)
Tryck här för större bild
jTarot är en personligrådgivare baserat på tarot. jTarot kan göra en läsning för dig. En läsning består av en visning av några tarot kort i en specifik ordning och en beskrivning av vad korten betyder
 
 Beskrivning
jTarot är din personlig rådgivare baserat på tarot vilken har direktspår till det fjortonde århundradet (1420-1440) i nordlig Italien. Men, många påstår att tarot är tusentals år gammalt med rotfäste i Egypten. jTarot kan göra en "reading/läsning" för dig när du behöver råd. En "läsning" består av en visning av några tarot kort i en specifik ordning och en beskrivning av vad korten betyder. Ta beskrivningarna av kortens innebörd och försöka applicera betydelserna av korten till din situation eller ditt problem.

Tarot är ett kort spel/orakel designat endast till din njutningen. Följ aldrig tarots råd om rådet är inte exakt vad du tänkt göra ändå. Livet är så pass komplex att det inte är möjligt att en enkel kort spel kan precisera exakt vad du måste göra för att finna framgång och lycka. De besvärliga avgörandena du gör i livet är vad som ger livet en mening. Tarot kan förhoppningsvis ge dig en ny inblick för problemet. Det är inte meningen att tarot ska göra alla de besvärliga avgörandena för dig och därmed "råna" dig på livets mening.

jTarot är gratis och en så kallade "fri" mjukvara och den fungerar på så gott som alla dator och operativsystem. Detta inkluderar Windows XP, Windows NT, Windows 95,98,me, Macintosh, Linux, Solaris och de flesta unix baserat system.
Om du vill länka direkt till detta program skriv: http://www.programcentrum.se/?id=564
 
 Recensionerskriv recension 


Copyright © 2003 - 2016 Injosoft - Alla rättigheter förbehålles. Om cookies
 
 annonser