annons
Windows Mac/Linux Handdator Länkarkiv Nyheter
Programbeskrivning
Hem (alla) » Spel » Spel och dobbel » Copéma V75
 Copéma V75 5
Tillverkare:Copéma
Fler program:Hittade 2 program till från samma tillverkare
Hemsida:http://www.copema.se
License:Demo
Filstorlek:1121 kB
Senast uppdaterad:28-03-2004 00:52:12
Nedladdningar:704 st varav 1 denna vecka.
Operativsystem:Windows 95, Windows 98, Windows 98SE, Windows Me, Windows NT, Windows 2000, Windows XP
Denna sida har visats 11184 ggr sedan 27 mar 2004
Ladda hem | Recensioner | Trasig Länk? | Tipsa en vän
 
 Skärmbild (Klicka på bilden för att se den uppförstorad)
Tryck här för större bild
Alla rader i ett större system är inte spelvärda. Programmet tar bort de rader som inte uppfyller dina krav och villkor. Istället kan du ta med fler hästar. Det ger dig bättre vinstchanser.
 
 Beskrivning
Med Copéma V75 kan du enkelt välja bort de rader och kombinationer som du inte anser vara spelvärda. Istället kan du ta med fler hästar. Det förbättrar dina vinstchanser.

Enkelt och kraftfullt
Ta med så många hästar du vill och sätt sedan de krav du önskar. Hur många favoriter vinner? Hur många vinster blir det för kusken NN? Hur många B-hästar vinner? Blir det mer än en riktig skräll? Vinner det högst tre bakspårshästar? Osv.

Med programmet har du mängder av möjligheter att ställa krav som begränsar antalet rader. Allt är ändå enkelt och överskådligt och du använder bara de verktyg som passar dig. De rader som är kvar efter dina krav och villkor sätter programmet ihop till ett antal kuponger. Dessa kan du låta din skrivare fylla i eller också väljer du att lämna in via InterBet. Programmet fyller då i InterBetkupongerna.

Om dina krav och villkor håller har du 7 rätt. Systemet är alltså inte reducerat. Men om du vill reducera finns det flera möjligheter till det.

En mycket bra reduceringsmetod är att låta programmet tillverka enkelrader. Då kan du ge olika hästar olika stor chans att komma med vid tillverkningen av rader genom att poängsätta hästarna. Resultatet blir en varierande reducering. Där du tror att vinstchansen är störst blir reduceringen minst. Alla tillverkade rader uppfyller förstås också dina andra krav och villkor.

En annan fördel med enkelrader är att du väljer antalet rader som du vill samt att raderna kan vara mycket olika varandra. Då ökar chansen till att åtminstone några rader ska ge vinst. Inlämningen av enkelrader gör du förstås via InterBet för att slippa kupongavgiften. Med telefonmodem lämnar programmet in ca 40 rader (kuponger) per minut.

Om du vill länka direkt till detta program skriv: http://www.programcentrum.se/?id=193
 
 Recensionerskriv recension 
calle 17-03-2005 20:46:35 !
Kanon
Har just köpt det och spelat en omgång.
Funkar mkt bra och gör pricis det jag vill.
Kan ladda ner startlister med streck %, odds, mm.
Lätt att använda, väldigt mkt för pengarna!!!
Användarvänlighet
Funktioner
Kvalitet
Copyright © 2003 - 2019 Injosoft - Alla rättigheter förbehålles. Om cookies
 
 annonser