annons
Windows Mac/Linux Handdator Länkarkiv Nyheter
Programbeskrivning
Hem (alla) » Spel » Spel och dobbel » Copéma Tips
 Copéma Tips 3
Tillverkare:Copéma
Fler program:Hittade 2 program till från samma tillverkare
Hemsida:http://www.copema.se
License:Demo
Filstorlek:432 kB
Senast uppdaterad:27-03-2004 10:11:09
Nedladdningar:650 st varav 6 denna vecka.
Operativsystem:
Denna sida har visats 10374 ggr sedan 26 mar 2004
Ladda hem | Recensioner | Trasig Länk? | Tipsa en vän
 
 Beskrivning
Tryck här för större bild
tryck här för större bild
Med Copéma Tips garderar du så mycket du vill och väljer sedan bort de rader inom ramen som du inte anser vara spelvärda. Bortvalet av rader gör du genom att sätta olika krav och villkor på raderna. Du väljer alltså ut de bästa raderna i ett större system. Det förbättrar dina chanser.
Om du vill minska radantalet ännu mer finns en mycket bra reduceringsmetod. Du garderar med procent. Till varje match har du 100 procent tecken som du fördelar valfritt på 1, X och 2, till exempel 100-0-0 (säker 1:a), 50-30-20 (helgard. varav hälften är ettor). När datorn sedan tillverkar rader får olika tecken olika stor chans att komma med i raden. Chansen motsvarar den procent du valt. Resultatet blir ett system med varierande reducering. Där vinstchansen är störst, enligt dina garderingar, blir reduceringen minst.
När systemet är klart kan du låta skrivaren fylla i kupongerna eller sända in filen med raderna direkt till Svenska Spel via Internet. Det senare alternativet är både enkelt och smidigt. Du behöver inte fylla i en enda kupong utan bara logga in till Svenska Spel, välja "Egna rader" och överföra filen.
Om du vill länka direkt till detta program skriv: http://www.programcentrum.se/?id=188
 
 Recensionerskriv recension 
Björn 01-10-2004 22:43:37 !
Mycket prisvärt
Har testat många olika prgrm men återkommer ALLTID till Copéma, varför? jo Jag får ALLTID fler rader med MER rätt! Att "gardera" med procent och sen konstruera med radskildnad är det bästa sättet att tippa på. Vill man sen även använda villkor så är det bara att köra på.
Helt enkel ett kanon program, som man inte kan vara utan.
Användarvänlighet
Funktioner
Kvalitet
Copyright © 2003 - 2019 Injosoft - Alla rättigheter förbehålles. Om cookies
 
 annonser