Streama sport från din mobil – så gör du!

Sportälskare är onekligen intresserade av att streama sina favoritmatcher på sina mobila enheter eller laptops. Detta möjliggör det för dem att aldrig någonsin missa en enda match, oberoende av vart de befinner sig och tid på dygnet. Men hur gör man egentligen för att streama kvalitetsinnehåll från sin mobiltelefon?

Mobila streamingtjänster

Det vanligaste sättet att streama sport från sin mobil på idag måste väl ändå vara de klassiska mobil-streamingtjänsterna. Det vill säga mobilvänliga versioner av till exempel C More, Viaplay och/eller Discovery+. Dessa streamingtjänster har nämligen utvecklat mobilappar, så att du kan surfa in på Google Play eller App Store och ladda ner apparna därifrån. Då kan du streama sport snabbt och smidigt istället för att slå på din tv i dag. Du är alltså varken bunden till en TV eller dator, och kan därmed streama dina sport vart du än befinner dig – när som helst på dygnet!

Vilken streamingtjänst du bestämmer dig för beror helt och hållet på vilken sport och turnering du planerar att se på. C More har till exempel det största utbudet av fotboll i Sverige, medan Discovery+ har ett större utbud av tennisturneringar. Det kan vara värt att undersöka de olika abonnemangen på respektive streamingtjänst innan du tecknar ett abonnemang.

Streama via en oddsapp!

Det andra alternativet för mobilstreaming vi vill slå ett slag för är oddsappar! Oddsappar, som du kan läsa mer om på oddsappar.se, innebär kortfattat att man kan streama sportmatcher via en app samtidigt som man spelar på oddsen. Du surfar helt enkelt in på spelbolagets mobilvänliga version av deras plattform och streamar innehåll därifrån. Först och främst behöver du såklart ett spelkonto och göra en insättning – men detta brukar inte ta mer än max 3 minuter. När det är gjort kan du livestreama allt från Champions League till NHL från din enhet. Bäst av allt är väl ändå att du kan tjäna pengar samtidigt som du streamar.

För att se sport genom en oddsapp så måste du vanligtvis göra en insättning på åtminstone 50 kronor. När insättningen är gjord kan du livestreama obegränsat med sport inom en viss tidsram. När tiden gått ut blir du ombedd att göra en ytterligare insättning, förutsatt att du inte spelat på odds under 24/48 timmar. Har du gjort det behöver du generellt sätt inte göra ytterligare en insättning. Men detta beror givetvis helt och hållet på vilken oddsapp du använder dig av, så checka villkoren först.

Streama sport via din iPad eller surfplatta

Givetvis så kan du även streama sport från dina andra mobila enheter, som din iPad eller surfplatta. Det föregår på samma sätt som om du skulle streamat från din mobiltelefon allt eftersom apparna vanligtvis ser likadana ut. Det finns egentligen ingen skillnad alls mellan de bägge streamingalternativen, förutom att skärmen på en surfplatta givetvis är större än skärmen på en mobil. Föredrar du att se dina favoritspelare tävla om guldet via en större skärm är det såklart fördelaktigt att plocka fram din surfplatta. Men dessa är ju lite klumpigare än vad mobiltelefoner är.

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img