Sport i USA att se fram emot under de kommande månaderna

Om du älskar amerikansk sport finns det massvis med action precis runt hörnet, samt massvis med möjligheter att stödja dina favoritlag.

Bubblorna är på plats och spelare från hela sportvärlden gör sig redo för att återgå till spelet, vilket betyder massvis med underhållning för oss sportfans. Här är en del av den bästa sportunderhållningen du har att se fram emot.

NBA

Basketen återvänder till finalen för NBA-säsongen den 30 juli, något som förväntas att vara en väldigt actionfylld och underhållande avslutning. Från deras bubbla i Orlando kommer 22 lag att tävla för en plats i slutspelet, där åtta matchar kvarstår av den vanliga säsongen.

Även om det kanske tar lite tid för spelarna att komma tillbaka till sina vanliga form, finns det ingen tid att slösa när vi närmar oss slutspelet.

Med Milwaukee Bucks i ledningen i öst över NBA-mästarna Toronto, samt att de två LA-lagen är favoriter i väst, kan vi förvänta oss en actionfylld avslutning av säsongsfinalen.

MLB

En sport som redan är i full gång i USA är Major League Baseboll, vilket startade den 24/7.

De försvarande mästarna Washington Nationals kommer att vilja försvara sin krona som världsmästare i en justerad säsong av 60 matcher, en säsong som garanterat kommer att bjuda på mycket underhållning. Baseboll är känt som “Amerikas spel”, samt kommer onekligen att vara väldigt annorlunda utan dess livfulla publik. Spelarna kommer dock försöka att kompensera för detta genom att erbjuda sprudlande sportunderhållning.

Det finns massvis med match kvar som du kan kolla på.

NFL

Medan det fortfarande finns några olösta detaljer, är NFL schemalagt att börja den 11 september med de regerande mästarna Kansas City Chiefs mot Houston Texans.

Det snackas om att vissa spelare hoppar över säsongen, men NFL är övertygade om att de kommer erbjuda samma högkvalitativa produkt som vanligt. NFL är otroligt populärt i USA, samt att tack vare den evigt ökande populariteten runt om i världen, kommer det att vara miljontals människor som ser fram emot den nya säsongen.

Om du tycker om att satsa på matcher, ta då en titt på dessa bettingtips för NFL och lägg till lite extra drama till din underhållning.

NHL

Hockeysäsongen kommer att fortsätta den 1 augusti med en spännande slutspelstävling för att bestämma vilka platser slutspelet ska hållas på.

De fyra bästa lagen inom varje Conference är garanterade en plats i säsongsslutet, det är därmed upp till de kvarvarande 16 lag att fajtas om vilka som ska få vara med i slutspelet. Vinnaren tar allt i den 5 matcher långa serien för att bestämma vilka som tar sig till slutspelet, vilket gör att det kommer att bli pompa och ståt, tillsammans med massvis med underhållning.

St Louis Blues är de regerande Stanley Cup-mästarna och har det bästa rekordet i Western Conference, vilket gör att de kommer vara ett av de lag som är garanterade en plats i slutspelet.

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img