Ladda ner innehåll från ESPN

ESPN är en samling amerikanska sportkanaler som ingår i Disney-koncernen. Om du letar efter ett verktyg som möjliggör det för dig att spela in innehåll från ESPN och därefter se på det offline har du kommit rätt.

Här går vi igenom hur man med hjälp av “Audials Movie” kan spela in innehåll från ESPN och därefter se på innehållet. Först kommer vi att gå igenom hur du laddar ner innehållet till din dator och därefter hur du gör för att ladda ner det till din smartphone.

Kom ihåg att videor från ESPN.com är upphovsrättsskyddade. De innebär att delningar från hemsidan utan samtycke från upphovsrättsinnehavarna kan vara ett brott mot lagen. Därför är det inte lagligt för dig att dela det innehåll du spelar in vidare.

Ladda ner innehåll från ESPN till din dator

Suktar du efter att se ditt favoritsportinnehåll när som helst, var som helst? Då kan du läsa vår guide här nedan på hur du laddar ner innehållet till din dator med hjälp av Audials Movie. När innehållet är nedladdat kan du se ditt favoritinnehåll från ESPN när som helst, utan att vara ansluten till internet!

1.     Installera och öppna Audials Movie

Första steget är att ladda ner Audials Movie. Läs mer på deras hemsida för att få reda på mer om programmet. Det är även på deras hemsida du kan ladda ner programvaran. Audials Movie är helt kostnadsfritt.

När du väl installerat och öppnat Audials Movie växlar du till avsnittet “Video Streaming”.

2.     Spela upp videon i ESPN

Härefter kan du börja spela in innehållet. Detta gör du genom att först och främst klicka på “ESPN”-rutan i Audials Movie. Härefter surfar du in på ESPN.com i din webbläsare och väljer det klipp du vill spela in. Inspelningen startar därefter direkt när du spelar upp videon. Du behöver alltså inte göra annat än att spela upp innehållet!

3.     Innehållet sparas på din dator

När inspelningen är färdig kommer videon automatiskt att överföras till Audials-spellistan på höger sida av skärmen. Du kan spara filen som en MP4, WMV, AVI eller 3GP. Därefter kan du spela upp innehållet från din dator när du än önskar! Det vill säga att du kan se innehåll från ESPN även när du inte är ansluten till ett internet!

Ladda ner innehåll från ESPN till din Android/iOS

Önskar du istället att ladda ner innehåll från ESPN till din Android- eller iOS-enhet är även detta en möjlighet. Du följer helt enkelt bara de steg som vi listat nedan för att komma igång:

IOS:

  1. Spela in innehåll från ESPN till din dator som nämnt i guiden ovan.
  2. Högerklicka på video filen och välj “Export to>iTunes”.
  3. Anslut din iOS-enhet med hjälp av en kabel.
  4. Använd iTunes för att kopiera filen till din iOS-enhet.

Android:

  1. Spela in önskat innehåll från ESPN enligt steg 1 ovan.
  2. Klicka på “Storage: PC” inne i Audials Movie och därefter på +.
  3. Välj Android Smartphone, Tablet…”
  4. Anslut din Android-enhet med hjälp av ett USB.
  5. Följ instruktionerna och överför videon till din Android-enhet.
spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img