Glosförhöraren

Med Glosförhöraren lär du dig dina glosor roligare och snabbare.
I alla fall för dig som tycker om att sitta vid datorn!

Språk blir allt viktigare idag! Man måste kunna flertalet språk för att kunna klara sig i arbetslivet. Man måste också kunna hantera en dator. Så varför inte förena dessa två?

Med Glosförhöraren lär du dig dina glosor snabbt och enkelt. Programvaran tillåter dig ett antal olika förhörsmetoder och sätt att testa dig på.

Du kan skriva in ett obegränsat antal glosor i samma fil, och du kan också inför stora prov sammanställa flera glosfiler till en stor. Det går även att skriva ut de glosor du har matat in i programmet för att läsa på även när du inte sitter vid datorn.

Programmet är också ypperligt för den lärare som kan med e-post eller liknande sända ut veckans glosor per e-post till sina elever. Programmet innehåller även en funktion för lärare att skriva ut ett glosföhör på papper till eleverna. Och, visst fungerar även den funktionen när du själv hemma sitter och tränar på dina glosor.

Programmet har en inbyggd funktion för att motverka att systemet låser sig, skulle systemet låsa sig finns en backup av dina glosor sparade och nästa gång du startar programmet så kan dessa återställas!

Vi har också satt in BETA-testare till detta program. Det är första gången EJB Software Systems använder sig av det. Vi hoppas att det kommer resultera i att programmet blir lätt och roligt att arbeta i.

För trevnadens skull har vi också lagt in funktioner för att ändra bakgrund och bakgrundfärg samt ljud.

Du kan ladda hem en demoversion av programmet nedan!

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img
Föregående artikel
Nästa artikel