De här funktionerna får dig att älska Windows 10

Windows 10 sätter återigen Microsoft på kartan när alla tycks älska Mac. Det är ett operativsystem som erbjuder en massa spännande features som gör det lättare att hantera komplicerade arbetsuppgifter. Dessutom finns det flera funktioner som gör att du även kan dra nytta av operativsystemet på hemmaplan för att maximera din kreativitet.

Vi har sammanfattat vad som gör Windows 10 till ett spännande inslag i IT-världen just nu.

Arbeta effektivare på kontoret med Windows 10

Office 365 gör att du kan arbeta i molnet, tillsammans med andra. Du kan också få åtkomst till dina arbetsdokument från olika enheter. Allt du behöver är en uppkoppling. Program som är kopplade till Office 365 är Outlook, OneDrive, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint, Microsoft Teams med mera.

Med Office 365 får du alltid de senaste uppdateringarna till dina appar.

Trött på att komma ihåg alla lösenord efter semestern? Nu kan du logga in med ansiktsigenkänning på datorn. Du kan också prova fingeravtrycksläsaren. Naturligtvis finns det en PIN-kod som back-up.

Windows 10 är perfekt för fotoälskaren

Nya Windows 10 gör det enklare för dig att redigera och dela dina minnen med Microsoft Photos. Den nya fotoappen kan användas för att förbättra dina foton. Om du gillade att göra videos med Windows Movie Maker, kommer du att älska vad du kan göra med detta programmet.

Du kan spara alla dina foton på samma ställe. Programmet är kompatibelt med OneDrive vilket gör att du kan få åtkomst till dina foton och videon från alla dina enheter.

Flera moderna funktioner på Windows 10

Windows 10 har anammat den trevliga känslan med en touch-screen och låter användaren klicka med en smart penna på skärmen. Med pennan kan du anteckna, redigera och klicka dig runt. Rör dig i gränslandet mellan det analoga och digitala. Det gör dig både effektiv och kreativ på samma gång.

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img
Föregående artikel
Nästa artikel