Bubble Bobble

Bubble Bobble är ett klassiskt spel som släpptes 1986 av företaget Taito. Det fanns först på datorer och spelkonsoller som NES. I spelet får du följa bubbeldrakarna Bub och Bob i ett actionfyllt plattformsspel där du ska utföra flera olika saker för att vinna.

Roligt och klassiskt spel

Bubble Bobble är ett spel där du ska ta dig igenom hundra olika nivåer. Under spelets gång ska du blåsa och spräcka bubblor, undvika fienderna och samla på dig olika objekt. Spelet var en omedelbar hit och är idag ännu ett kärt minne för många. Spelet var också tidigt med flera olika slut, beroende på hur man spelar.

Spelets grafik må vara föråldrad om man jämför med vissa moderna spel, men spelet är fortfarande roligt och går att spela på nätet idag. Så än idag går det att blåsa bubblor för att fånga dina fiender i det här roliga actionfyllda äventyrsspelet.

Underhållning för alla åldrar

En fördel med äldre spel är att de lämpar sig för alla åldrar. Det finns inget direkt våld i spelet och absolut inget blod eller dylikt. Du ska samla på dig poäng, undvika fiender och avsluta varje nivå så bra som du kan.

Det här innebär att hela familjen kan ha roligt med det, även om det troligtvis är främst äldre som spelar det idag. Spelet blev också en förebild för många andra spe som har kommit ut sedan dess. Det var alltså ett framgångsrecept och ledde till andra liknande spel. Det går också att spela med två spelare, vilket gör det möjligt att spela med sina vänner om man vill det.

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img
Föregående artikel
Nästa artikel