Bästa plattformarna för aktiehandel

Har du äntligen bestämt dig för att investera men vet inte riktigt vart du ska vända dig? Det finns ett flertal plattformar du kan använda dig av för att komma igång med dina investeringsdrömmar. Plattformar tillägnade proffsen lika väl som nybörjarinvesterarna.

Det stora antalet plattformar är förvisso fördelaktigt. Det ökar konkurrensen och därmed erbjuder de olika varumärkena olika förmåner för att locka till sig nya användare. Å andra sidan kan det vara problematiskt för den som har beslutsångest.

Vilken tur det är att vi finns här! Låt oss guida dig och hjälpa dig med att hitta den bästa plattformen för dina investeringar.  

Avanza

En av de största favoriterna när det kommer till investeringsplattformar i landet är utan tvekan Avanza. Avanza har utvecklat en användarvänlig handelsplattform anpassad nybörjaren så väl som den inbitne investeraren. Här kan man förutom att köpa och sälja värdetillgångar som aktier även ta del av ett flertal köpa aktier tips och annat smått och gott. Vi förespråkar Avanza främst tack vare att det är en svensk aktör med fokus på svenska investerare. Således finns det en svensk support att tillgå, vilket vi anser vara ett stort plus i kanten. En handelsplattform vi rekommenderar att du använder dig av när du hanterar din investeringsportfölj, om du så vill köpa andelar i en liten svensk firma eller i en global franchise.

eToro

Tvåa på listan kommer stjärnan eToro som riktar sig för nybörjarinvesteraren så väl som “proffset”. Här finns det, precis som hos Avanza, tips och trix att tillgå, men givetvis även ett stort utbud av värdepapper att diversifiera sin investeringsportfölj med. Förutom dessa uppenbara fördelar förespråkar vi eToro också tack vare deras “sociala” plattform. Här kan nämligen investerare interagera med andra investerare runt om i världen för att studera hur de väljer att placera sina pengar. Den enda nackdelen med eToro är såklart att det inte är ett svenskt varumärke, vilket som försvårar det för den svenska investeraren med dåliga engelskkunskaper att navigera sig på plattformen. Utöver detta är det en plattform att investera med för alla som

Nordnet

Nordnet är Nordens största handelsplattform. Det är dock inte bara tack vare deras välkända varumärke som vi valt att lista dem här. Vi älskar Nordnet bland annat på grund av att deras handelsplattform inte bara är användarvänlig men även snygg. Här är det enkelt att köpa och sälja värdetillgångar och minst lika enkelt att få en överblick över sin portfölj. Investerare kan smidigt navigera sig omkring på plattformen utan minsta problem. Skulle frågor uppstå finns det en serviceinriktad support att tillgå vilket helt klart är grädden på moset med Nordnet. Förutom detta finns det såklart ett stort utbud av nationella så väl som internationella värdepapper att utforska och investera.

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img