Advanced SystemCare Free

En dator måste konstant underhållas om du vill hålla den snabb, säker och ren. Det kan vara ganska jobbigt att göra manuellt, inte minst om man inte är överdrivet kunnig på datorer. Som tur är finns det program som Advanced SystemCare Free, ett gratisprogram som kommer med flera användbara verktyg för att ta hand om din dator.

Programmet sköter sig självt och du kan med enkla knapptryck göra omfattande arbete på din dator. Programmet kommer samtidigt med mer avancerade funktioner som kan användas för den som redan kan mycket och som har lite högre krav.

Komplett programpaket för datorunderhåll

Det är egentligen inte ett enda program, utan mer en verktygslåda med många olika funktioner som kan hjälpa dig att ta hand om din dator. Du kan enkelt söka igenom din dator för eventuella problem. Programmet kommer sedan att förklara för dig vad det har upptäckt och hur problemen rekommenderas att åtgärdas.

Om du då vill, kan programmet dessutom göra det åt dig. Det kommer då att ta allting steg för steg och rensa bort skräpfiler och annat som inte behövs och göra vad programmet kan för att din dator ska bli säkrare såväl som snabbare.

Du ställer själv in vad du vill ha gjort och programmet kommer aldrig att utföra åtgärder du inte vill. Det är alltså ett väldigt säkert program att använda, även om du inte har någon tidigare erfarenhet med den här typen av program.

Enkelt att använda

Advanced SystemCare Free har ett väldigt väldesignat gränssnitt. Det är däremot inte bara snyggt, utan även väldigt enkelt att använda. Du kommer inte att ha några problem med att gå igenom menyn där du hittar inställningar, funktioner för genomsökning och dylikt.

De olika sektionerna täcker även olika kategorier som programmet arbetar under. Du kan alltså välja själv om du vill rensa din dator, öka hastigheten, göra den säkrare och så vidare. Du kan även låta programmet uppdatera och gå igenom andra program du har installerat på datorn, vilket är bra att göra kontinuerligt.

Gratisversionen av programmet är mer än tillräckligt för nybörjare. Verktygen täcker det allra nödvändigaste och är perfekt för den som helt enkelt vill städa upp sin dator kontinuerligt. Genom programmets guider och instruktioner behöver du inte heller fundera över vad de olika funktionerna gör.

Fungerar för både amatörer och experter

Om du är mer av en expert eller är väldigt nöjd med gratisversionen, kan det vara värt att titta på Pro-versionen. Den professionella versionen kommer med ännu fler verktyg. Det här hjälper dig att ytterligare skydda och rensa din dator. Du får bland annat funktioner för att rensa upp arbetsminne, inre delar av datorn och mycket annat som ökar prestandan på din dator.

Men gratisversionen duger som sagt för många. Den har allt det mest grundläggande och är väldigt lätt att använda. Den kommer även att duga för den kunniga, om man är ute efter något enkelt.

Det är i allmänhet ett snabbt och enkelt program som hjälper dig att rensa upp din dator utan att någon tidigare kunskap eller erfarenhet krävs.

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img
Föregående artikel
Nästa artikel