VPN-tjänsten CyberGhost VPN

Idag finns det allt fler företag som erbjuder VPN-tjänster. Men det finns väldigt stora skillnader mellan de olika företagen. En del VPN-tjänster fokuserar på hastighet och andra fokuserar på att erbjuda många servrar med olika geografiska placeringar, som man kan välja att surfa från. Det gäller att veta vilken typ av VPN man behöver så man får rätt produkt. Det är få VPN-tjänster som är helt gratis. Och behöver man en pålitlig VPN som alltid fungerar, när man ska använda den så kan det vara värt att betala en slant för det.

Vi ska ta och titta närmare på CyberGhost VPN och hur den fungerar samt tjänstens för- och nackdelar. Det är alltid bra att läsa lite recensioner och omdömen om produkter innan man väljer att köpa produkten. Denna recension ska tydliggöra vad CyberGhost är för en typ av VPN och vilka funktioner du får med i programmet. Här kan du läsa dig till allt från funktioner till lite fakta om själva företaget.

Rumänskt företag med svårslagen produkt

CyberGhost VPN är ett företag som utvecklar mjukvara till datorer. Mjukvaran som företaget utvecklar används till att surfa säkert på internet. Företagets säkerhetstjänst heter CyberGhost VPN. En VPN-tjänst fungerar som en tunnel och skyddar din privata information, när du surfar på internet. Genom att ha flera servrar runt om i världen blir man som användare skyddad på internet. Företaget startades 2004 av Robert Knapp. Huvudkontoret ligger i Bukarest i Rumänien och de erbjuder sina produkter i hela världen.

En av fördelarna med CyberGhost är att programmet är lätt att installera. En snabbt och enkel nedladdning av programmet och installationen är igång direkt. Programmet är användarvänligt och man kan justera flera inställningar så funktionerna passar just efter ens eget behov. Programmet är utvecklat med en tydlig och lättillgänglig design, som gör att det är lätt att navigera runt i menyer och exempelvis justera inställningarna.

VPN som låter dig surfa säkert

Idag har det blivit allt vanligare att titta på film över internet. Det finns en hel drös med sidor där man kan se film och serier. När vi tittar på video direkt från en sida på internet kallas detta att strömma en video. En film eller serie ligger alltså på en sida och vi kan genom att besöka sidan, titta direkt på det vi vill se. Detta är ett smart och snabbt sätt att titta på film och serier på internet. Det kräver dock en normal-snabb hastighet på internetanslutningen för att kunna spela upp filmer och serier utan att det hackar.

Alla VPN-tjänster som verkligen fungerar måste man betala för idag och de gratisalternativ som finns på marknaden är så långsamma att de inte kan användas. CyberGhost är en snabb VPN och man märker inte av fördröjningar eller liknande. Det är verkligen viktigt att hastigheten är snabb när man använder VPN. Eftersom filmer och liknande annars blir långsamma och hackar vid uppspelning. Och de flesta vill undgå att uppspelningen hackar, inte laddar eller pausas hela tiden när de ser på film. CyberGhost VPN-tjänst fungerar bra när man tittar på filmer och serier direkt över internet.

Välj en betalningsplan

En positiv grej är att man kan välja olika perioder för hur länge man vill ha CyberGhost VPN. Väljer man en längre period så får man automatisk rabatt. Du kan välja en period på 1 månad, 1 år eller 3 år. Det är såklart den 3-åriga prenumerationen som ger högst rabatt, eftersom det är den längsta perioden. Man betalar ett belopp varje månad och det är enkelt att betala med betalkort som man enkelt registrerar när man köper tjänsten.

Många blir rädda av att behöva ta en prenumeration på flera månader eller år. Särskilt när det handlar om en tjänst som man inte känner till sedan tidigare. Man vet helt enkelt inte hur tjänsten fungerar, vilka funktioner den har eller hur den kommer att fungera för just en själv. Därför är CyberGhost 45-dagars öppet köp-policy superbra! Det ger en trygghet att kunna veta att man kan avsluta prenumerationen om man inte är nöjd med produkten. 

Välj en server manuellt eller automatiskt

En VPN fungerar som sagt som en tunnel, som skyddar den som surfar på internet mot yttre hot. Vi skickar allt mer privat och känslig information öppet på internet vare sig det handlar om kontakt till banken eller till sjukvården. När du använder en VPN skyddas din information och du kan surfa säkert och anonymt utan att bekymra dig för något.

Med en VPN kan du välja olika servrar att surfa ifrån. På så vis förblir man, som användare, anonym och privata och personliga data skyddas. Men denna funktion kan också användas om man vill surfa från ett annat land, än det man själv befinner sig i. Det skulle exempelvis kunna vara för att komma in på sidor som är blockerade i det landet där man befinner sig. Exempelvis kan man se film och serier i Sverige som normalt bara visas i USA, genom att använda en VPN-tjänst. Praktisk och enkelt för den alla som älskar serier!

Passar både nybörjare och avancerade användare

CyberGhost VPN-tjänst är lätt att använda något som kommer nybörjare till godo. Det är en stor fördel att man lätt kan lära sig ett nytt program, som man tidigare inte har använt, utan att behöva lägga massa tid på att lära sig programmets alla funktioner. För den avancerade användaren är det viktigt att man kan göra de inställningar som man behöver och att alla funktioner fungerar bra samt med precision. CyberGhost lever utan tvekan upp till båda krav och passar nybörjaren lika bra som en den avancerade användaren

Kundservice som alltid är öppen 24/7

En viktig service som man kan få stor nytta av, när man använder en VPN, är en kundservice. Vi stöter alla på något typ av problem eller har kanske bara en fråga, som vill ha svar på. Då är en bra och lättillgänglig kundservice guld värd. CyberGhost har en kundservice som är öppen hela dygnet runt så det finns inte mycket att klaga på där. Man kan kontakta deras kundservice via deras chatt snabbt och enkelt. Något många uppskattar.

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img
Föregående artikel
Nästa artikel