Training Skills

Idag finns en uppsjö av CD-skivor med färdiga multimediaprogram. Dessa innehåller ofta färdiga övningar för ett visst ämne. Training Skills är inte tänkt att vara ett sådant program. Training Skills är istället ett verktyg för att ge läraren (eller eleven) möjlighet att utnyttja datorns kraft för att lära det som de själva väljer.

Alla personer har olika inlärningsstrategier. En del lär sig mest genom att höra eller läsa medans många lär sig bättre genom att själv ta en aktiv del i arbetet. Tanken med Training Skills är att ge en möjlighet till så varierad träning som möjligt. Programmet innehåller flera olika övningssorter och kan byggas ut med många fler. Några övningar kan också skrivas ut på skrivaren. Detta ger en fantastisk möjlighet att plugga även när man inte har tillgång till datorn.

Training Skills fungerar på så sätt att läraren eller eleven skriver in det som den vill lära sig. Det kan vara ord, bilder eller ljud. Där efter väljs vilka övningar som ska vara med. Om man så önskar kan man göra en mängd inställningar för hur övningarna ska se ut och fungera. Sen är det bara att börja öva!

Programmet är gjort i Java vilket gör att det kan köras oavsett om datorn har Windows 98/ME/2000/XP, Mac OS X, Linux eller Solaris.

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img
Föregående artikel
Nästa artikel