TimePlanner

TimePlanner är ett avancerat planeringsprogram med dagplanering, veckoplanering och månadsplanering. Du kan använda det till bokning eller andra former av tidsplanering.
I programmet finns möjlighet att skapa olika resursgrupper som kan innehålla flera resurser. Genom denna funktion kan du organisera dina olika grupper på ett effektivt vis.

Kalendrarna har fullt stöd för alla svenska helgdagar och visar automatiskt alla storhelger. Du behöver därför inte göra någon som helst konfiguration för helgdagar. Programmet hittar alla helger för all framtid.

Tiderna läggs in på ett mycket enkelt och snabbt sätt. Markera med musen önskad tid och tryck på insertknappen på tangentbordet och tiden är inlagd. För att flytta någon tid drar du bara den inlagda tiden med musen till önskad plats. Om du behöver förlänga eller förkorta tiden så gör du även detta med hjälp av musen.
Behöver du repetera någon tid så finns det en avancerad funktion för detta där du anger några pararammetrar och programmet lägger automatikt in repeteringen.
Det finns tre olika sökfunktioner där du kan sök text, tid eller ledig tid.

Anteckningar skriver du direkt i rektangeln eller i en speciell datadialog där du kan skriva ämne, anteckningar, välja färger på tiderna samt texten. I denna datadialog kan du även lägga in en påminnelse med valbar tid som visar ett meddelande innan inlagd tid.

Det finns ett kundregister där du lätt kan hämta in kunduppgifter till kalendern.

Planeringskalendrarna har en speciell väntelista där du kan lägga in tider som står på kö och väntar på en ledig plats. En tid som ligger i väntelistan drar du enkelt in med hjälp av musen till planeringskalendern. Du kan även dra en inlagd tid från planeringskalendern in till väntelistan.

Du kan styla programmet med 9 olika stilar.

Nyheter i version 1.2:
Förbättrad startsida.
Backup och återställningssystem.

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img
Föregående artikel
Nästa artikel