TimeCard

Med TimeCard rapporterar användarna sina möten, arbetsuppgifter och omkostnader inifrån Outlooks kalender, utan att behöva föra över uppgifterna någon annanstans. Rapportera online, via ASP, eller direkt till en Access database eller SQL server.

TimeCard begränsar inte Outlook-kalendern på något sätt, utan den kan användas den precis som tidigare. Enda skillnaden är att man också väljer ett, två, eller tre listbox-värden för varje möte man vill rapportera. Dessa värden följer med och kan användas om vid synkronisering med en PDA eller telefon, och de ger också underlag för informativ statistik. Med gratistillägget TimeCard Mobile kan man också lägga till och redigera möten med TimeCard-värden i handdatorn.

Trots att TimeCard är så enkelt att använda, ger den inbyggda metadata-konstruktionen stora möjligheter för administrationen att studera och bearbeta de data som kommer in. Det kraftfulla, integrerade statistikverktyget gör det lätt att skapa tabeller och grafer med tidrapporterna som underlag. Därmed blir TimeCard också ett viktigt verktyg för beslutsstöd. Om möjligheten till planeringsinformation aktiveras rapporteras även framtida möten.

TimeCard finns i två versioner, för arbetsgrupper med central rapportering och administration och för enanvändare med lokal rapportering. Båda versionerna kan laddas ner och utvärderas i 30 dagar innan de måste registreras för att fortsätta fungera. Support och fria uppgraderingar för den första användningstiden ingår i priset för båda.

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img
Föregående artikel
Nästa artikel