SFV Checker

När du komprimerar filer i Winrar så har du möjlighet att bestämma dess storlek. Låt oss säga att du vill komprimera en eller flera filer på sammanlagt 100 mb. Låt oss vidare säga att de komprimerade filerna inte får vara större är att de rymms på en vanlig diskett.

Det Winrar gör är att den delar upp 100 mb i 1.44 mb filer, och detta betyder förstås att du kommer att få mer än 1 fil på 1.44 mb, och det är här SFV Checker kommer in i bilden. Med SFV Checker kan du skapa en sk SFV-fil. Den filen innehåller information om samtliga rar-filer som du skapat.

Vad är då detta bra för?
Låt oss säga att du skall skicka det här komprimerade filerna till någon, eller att någon laddar ner dessa från din dator. Den killer/tjejen som laddat ner dessa rar-filer från dig kan då med hjälp av det här programmet kan du köra SFV-filer och kolla om samtliga rar-filer är OK och att det inte saknas några rar-filer.

Programmet berättar sedan om vilken fil som saknades eller vilken fil som det var fel på så att han/hon snabbt och enkelt kan ladda hem just den filen på nytt istället för att ladda ner hela programmet igen.

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img
Föregående artikel
Nästa artikel