ManPlan Compact

Schemaläggning
Med schemaläggaren skapar du scheman och får överblick hur bemanningen ser ut för både för anställd och för företaget som helhet. I ManPlan kan du också lägga upp resurser och kunder som du planerar och knyter till personalens arbetspass. Du kan även kontrollera att personalens scheman inte bryter mot EU’s arbetstidslagar.

Arbetspass
Arbetspass som återkommer ofta kan registreras med arbetstid och raster och underlättar vid personalplaneringen för att snabbt lägga schema och samtidigt se hur mycket tid som är schemalagd. Nu kan man även publicera personalens scheman till manplan.se så personalen själva kan logga in så se sina arbetstider.

Schemaregler
Med schemareglerna skapar man automatiskt återkommande arbetspass enligt regler man själv definierar. Det kan vara arbetspass som återkommer med visst intervall och dom här passen kan också knytas till företagets resurser och kunder om man vill.

Shemamallar
Programmet har också funktioner för att skapa rullande sceman med valfritt antal veckor eller veckomallar för att enkelt lägga ut nya arbetspass.

Rapporter
I programmet kan man skriva ut både grafiskt veckoschema och listor på personalens arbetstider för valfri period. Rapporter kan exporteras till excel, pdf m.f.

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...

Regler för kortspelet sjuan

Sjuan är ett spel som har roat generationer av...

Vad är programvara?

Programvara är en uppsättning instruktioner, data eller program som...
spot_imgspot_img
Föregående artikel
Nästa artikel