jTarot

jTarot är din personlig rådgivare baserat på tarot vilken har direktspår till det fjortonde århundradet (1420-1440) i nordlig Italien. Men, många påstår att tarot är tusentals år gammalt med rotfäste i Egypten. jTarot kan göra en ”reading/läsning” för dig när du behöver råd. En ”läsning” består av en visning av några tarot kort i en specifik ordning och en beskrivning av vad korten betyder. Ta beskrivningarna av kortens innebörd och försöka applicera betydelserna av korten till din situation eller ditt problem.

Tarot är ett kort spel/orakel designat endast till din njutningen. Följ aldrig tarots råd om rådet är inte exakt vad du tänkt göra ändå. Livet är så pass komplex att det inte är möjligt att en enkel kort spel kan precisera exakt vad du måste göra för att finna framgång och lycka. De besvärliga avgörandena du gör i livet är vad som ger livet en mening. Tarot kan förhoppningsvis ge dig en ny inblick för problemet. Det är inte meningen att tarot ska göra alla de besvärliga avgörandena för dig och därmed ”råna” dig på livets mening.

jTarot är gratis och en så kallade ”fri” mjukvara och den fungerar på så gott som alla dator och operativsystem. Detta inkluderar Windows XP, Windows NT, Windows 95,98,me, Macintosh, Linux, Solaris och de flesta unix baserat system.

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img
Föregående artikel
Nästa artikel