Folder HelpDesk

Public Folder HelpDesk är perfekt för kundtjänstavdelningar, IT-team och andra organisationer och grupper som ger support för varor eller tjänster. Applikationen är är baserad på Exchange gemensamma mappar, genom vilka ett stort antal användare kan dela information på ett enkelt men effektivt sätt. PF HelpDesk kan också installeras i en delad brevlåda.
E-postmeddelanden förvandlas till supportärenden, med bifogade filer och .html. Ärenden kan också sändas in till helpdesken via ett webbformulär.
Ärendena kan sökas, sparas i en kunskapsbas och konverteras till Outlook-Uppgifter för att synkroniseras med en PDA. Kundinformation, problembeskrivning, status, lösning, tidsåtgång och ytterligare information lagras i PF HelpDesks ärendeformulär, som kan anpassas till den egna organisationens behov. E-posthistoria, automatiska meddelanden, FAQ-svar och många andra finesser.
PF HelpDesk har också en kunskapsbas och ett kraftfullt statistikverktyg som ger beslutsstöd. Produkterna med varumärket kalmstrom.com Business Solutions kommer från det svenska familjeföretaget Tallstugans förlag HB men säljs över hela världen.

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img
Föregående artikel
Nästa artikel