FlowCalc

FlowCalc32 CE är ett kraftfullt program för beräkning av mätflänsar och andra stryporgan Flowcalc32 är lämpligt för alla användare som vill utföra beräkningar som följer standarder ISO 5167 (eller DIN 1952).
Programmet är lättanvänt genom att imatning av data sker på ett enda formulär. Detta ger en mycket bra översikt av inmatade data. Vidare sparas beräkningar automatiskt av ett inbyggt databas system för att senare kunna hämtas.
Programmet kan användas på nätverk med flera användare så att alla automatiskt får tillgång till varandras beräkningar. Gör beräkningar på konstruktionskontoret och låt El/ Instrument-verkstaden direkt få tillgång till beräkningarna för att kalibrera differenstrycksmätarna. Eller varför inte låta peronalen på verkstaden utföra beräkningen själva.

Programmet är tvåspråkigt och man kan byta språk mellan engelska och svenska inne i programmet.

FlowCalc32 CE finns nu i en professionell version som ger användaren ett bra vektyg att verifiera och kontrollera vad som händer med mätvärdena när man varierar tryck, temperatur och difftryck för stryporgan som mäter på gas eller ånga. Vidare kan man få hjälp med att välja en bra formel som ökar nogrannheten på flödesmätningen.

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img
Föregående artikel
Nästa artikel