Copéma V75

Med Copéma V75 kan du enkelt välja bort de rader och kombinationer som du inte anser vara spelvärda. Istället kan du ta med fler hästar. Det förbättrar dina vinstchanser.

Enkelt och kraftfullt
Ta med så många hästar du vill och sätt sedan de krav du önskar. Hur många favoriter vinner? Hur många vinster blir det för kusken NN? Hur många B-hästar vinner? Blir det mer än en riktig skräll? Vinner det högst tre bakspårshästar? Osv.

Med programmet har du mängder av möjligheter att ställa krav som begränsar antalet rader. Allt är ändå enkelt och överskådligt och du använder bara de verktyg som passar dig. De rader som är kvar efter dina krav och villkor sätter programmet ihop till ett antal kuponger. Dessa kan du låta din skrivare fylla i eller också väljer du att lämna in via InterBet. Programmet fyller då i InterBetkupongerna.

Om dina krav och villkor håller har du 7 rätt. Systemet är alltså inte reducerat. Men om du vill reducera finns det flera möjligheter till det.

En mycket bra reduceringsmetod är att låta programmet tillverka enkelrader. Då kan du ge olika hästar olika stor chans att komma med vid tillverkningen av rader genom att poängsätta hästarna. Resultatet blir en varierande reducering. Där du tror att vinstchansen är störst blir reduceringen minst. Alla tillverkade rader uppfyller förstås också dina andra krav och villkor.

En annan fördel med enkelrader är att du väljer antalet rader som du vill samt att raderna kan vara mycket olika varandra. Då ökar chansen till att åtminstone några rader ska ge vinst. Inlämningen av enkelrader gör du förstås via InterBet för att slippa kupongavgiften. Med telefonmodem lämnar programmet in ca 40 rader (kuponger) per minut.

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img
Föregående artikel
Nästa artikel