Copéma Bomben

Bomben är ett spel där det gäller att tippa slutresultatet i 2 eller 3 matcher, beroende på om det är ishockey eller fotboll. Rekordoddset hittills i Sverige är över 1 miljon.
Ange alla mål som du vill ha med och välj sedan bort de rader och kombinationer av mål som du inte tycker är spelvärda. Du väljer alltså ut de bästa raderna i ett större system. Till exempel kan du ha utrymme för skrällresultat i alla 3 matcherna men begränsa så att högst en av matcherna, vilken som helst, slutar med oväntat resultat.
För att ta bort oönskade rader och kombinationer finns det mängder av verktyg. Programmet är gjort enligt ”varuhusmodellen”. Du behöver inte hela utbudet men det du vill ha ska vara lätt att hitta.
Om radantalet är för stort, även efter dina beskärningar, kan du reducera till ett valfritt antal rader.
När systemet är klart överför du filen med raderna direkt till Svenska Spel via Internet. Svenska Spel kallar funktionen ”Egna rader”.
När matcherna spelas kan du följa resultaten löpande och se hur du ligger till, om du har rätta raden och vilka av dina rader som har 1 mål mer, 2 mål mer osv. Om du är uppkopplad på Internet kan du också se oddsen för raderna.