BLA Bokföring

BLA Bokföring ingår som ett fristående bokföringsprogram i BL Administration. I programserien ingår också fakturering, leverantörsreskontra, lön, tidredovisning, webbtid och bokslut & årsredovisning. Alla delarna kan integreras med bokföringen, vilket givetvis underlättar det administrativa arbetet.

Programmet blev den stora vinnaren i Sveriges Redovisningskonsulters Förbunds (SRF) undersökning ”Nöjd kund” tre år i rad, 2007, 2008 och 2009. BL Administration har de mest nöjda användarna både när det gäller funktion, användarvänlighet och programsupport.

I BLA Bokföring finns funktioner som momsrapport/momstransaktionskontroll för att kontrollera att den utgående moms som är bokförd stämmer med den bokförda omsättningen. Det finns också konto- och verifikationskontroll för att underlätta kontoavstämningar och som gör det lätt att se hur du tidigare bokfört t ex ett inköp eller att söka på ett belopp.

BLA Bokföring kan också byggas ut med ett pluspaket. Detta innehåller t ex anläggningsregister, kontoreskontra, rapportgenerator, nyckeltalsanalys, delårsbokslut och antalsredovisning.

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Därför är spelautomater online så omåttligt populära

Online spelautomater har tagit världen med storm och blivit...

Välj rätt programvara till din arbetsdator

När det gäller att välja rätt programvaror till din...

Kortspelet slav och president

Kortspelet slav och president är en riktig klassiker som...

Regler för patiens harpan

Du har säkert spelat patiensen Harpan någon gång. Detta...
spot_imgspot_img
Föregående artikel
Nästa artikel