BLA Bokföring

BLA Bokföring ingår som ett fristående bokföringsprogram i BL Administration. I programserien ingår också fakturering, leverantörsreskontra, lön, tidredovisning, webbtid och bokslut & årsredovisning. Alla delarna kan integreras med bokföringen, vilket givetvis underlättar det administrativa arbetet.

Programmet blev den stora vinnaren i Sveriges Redovisningskonsulters Förbunds (SRF) undersökning ”Nöjd kund” tre år i rad, 2007, 2008 och 2009. BL Administration har de mest nöjda användarna både när det gäller funktion, användarvänlighet och programsupport.

I BLA Bokföring finns funktioner som momsrapport/momstransaktionskontroll för att kontrollera att den utgående moms som är bokförd stämmer med den bokförda omsättningen. Det finns också konto- och verifikationskontroll för att underlätta kontoavstämningar och som gör det lätt att se hur du tidigare bokfört t ex ett inköp eller att söka på ett belopp.

BLA Bokföring kan också byggas ut med ett pluspaket. Detta innehåller t ex anläggningsregister, kontoreskontra, rapportgenerator, nyckeltalsanalys, delårsbokslut och antalsredovisning.