annons
Windows Mac/Linux Handdator Länkarkiv Nyheter
Programbeskrivning
Hem (alla) » Teknik & Näringsliv » Planering » ManPlan Compact
 ManPlan Compact 3.3
Tillverkare:ManPlan AB
Hemsida:http://www.manplan.se
License:Freeware
Filstorlek:8 MB
Senast uppdaterad:11-06-2019 09:34:01
Nedladdningar:1044 st varav 3 denna vecka.
Operativsystem:Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, .NET Framework v3.5
Denna sida har visats 16234 ggr sedan 26 nov 2007
Ladda hem | Recensioner | Trasig Länk? | Tipsa en vän
 
 Skärmbild (Klicka på bilden för att se den uppförstorad)
Tryck här för större bild
Schemaläggning och tidsredovisning av personalens arbetstider med möjlighet att både maila och skriva ut personalens arbetspass. Arbetspass kan enkelt knytas till företagets resurser eller kunder.
 
 Beskrivning
Schemaläggning
Med schemaläggaren skapar du scheman och får överblick hur bemanningen ser ut för både för anställd och för företaget som helhet. I ManPlan kan du också lägga upp resurser och kunder som du planerar och knyter till personalens arbetspass. Du kan även kontrollera att personalens scheman inte bryter mot EU's arbetstidslagar.

Arbetspass
Arbetspass som återkommer ofta kan registreras med arbetstid och raster och underlättar vid personalplaneringen för att snabbt lägga schema och samtidigt se hur mycket tid som är schemalagd. Nu kan man även publicera personalens scheman till manplan.se så personalen själva kan logga in så se sina arbetstider.

Schemaregler
Med schemareglerna skapar man automatiskt återkommande arbetspass enligt regler man själv definierar. Det kan vara arbetspass som återkommer med visst intervall och dom här passen kan också knytas till företagets resurser och kunder om man vill.

Shemamallar
Programmet har också funktioner för att skapa rullande sceman med valfritt antal veckor eller veckomallar för att enkelt lägga ut nya arbetspass.

Rapporter
I programmet kan man skriva ut både grafiskt veckoschema och listor på personalens arbetstider för valfri period. Rapporter kan exporteras till excel, pdf m.f.
Om du vill länka direkt till detta program skriv: http://www.programcentrum.se/?id=617
 
 Recensionerskriv recension 


Copyright © 2003 - 2019 Injosoft - Alla rättigheter förbehålles. Om cookies
 
 annonser