annons
Windows Mac/Linux Handdator Länkarkiv Nyheter
Länkarna presenteras i samarbete med LänkCentrum
Hem » Internet » World Wide Web » Webbtjänster » Publiceringsverktyg

LänkarBokstavsordning | Visa senaste
Caps Web Solutions 
Hos Caps Web Solutions hittar ni ett publiceringsverktyg som gör att ni via ett inlogg från er hemsida kan administrera texter och bilder så att det kommer ut snyggt och stiligt på er sida. Vi skräddarsyr verktyget så att det passar er sida helt efter era önskemål och behov. Vill ni ha hjälp med design mm för själva hemsidan hjälper vi givetvis till med detta också.
http://www.capsweb.se/
CMS-Guiden 
Www.Cms-guiden.se är en informationskälla där du kan läsa information om de vanligaste CMS:en som finns på marknaden. Är du intresserad av att underlätta dina IT satsningar är CMS guiden rätt ställe att börja på.
http://www.cms-guiden.se/
Initiva 
Initiva utvecklar publiceringsverktyget Dynamix CMS. Dynamix CMS används för alla typer av webblösningar såsom publika webbplatser, intranät och communitys. Dynamix CMS är sökmotoroptimerat, anpassat för bästa tillgänglighet (WAI) och är mycket användarvänligt för redaktören. Utvecklingsplattformen är genomtänkt med objektdatabas, automatgenerering av dialoger samt kraftfulla GUI-komponenter för att minimera utvecklingstid.
http://www.initiva.se/
KEYnet 
Ett publiceringsverktyg som vänder sig till små och medelstora företag. Kännetecknet framför alla är enkelhet. Exempel på moduler: intranät, extranät, hemsida (CMS), e-handel, servicesystem, ärendehantering, resursbokning, Outlook-koppling (via Exchange), nyhetsbrev, Kundvård (CRM), presentationsskärm, kundanpassningar mm
http://www.keynet.se/
lemoon® 
lemoon® är förmodligen marknadens enklaste publiceringsverktyg. Det fungerar lika bra oavsett om du kör Mac eller PC. Lägg därtill att vi har över 700 installationer runt om i världen och en prislapp som gör att ni snabbt kan räkna hem investeringen. Nöjda kunder som använder lemoon® är bland andra Sony Ericsson, Arkitektkopia, ELLE, Wayfinder, Katvig, Anoto.
http://www.lemoon.se/
Magnus Hjelm Interactive 
Publiceringsverktyg för enkelt underhåll av hemsidor från Magnus Hjelm Interactive.
http://www.magnushjelm.com/
ReachMee 
Vårt rekryteringssystem ReachMee är marknadens effektivaste rekryteringsverktyg för att identifiera, rekrytera och behålla de bästa talangerna
http://www.reachmee.com/
Teamweb AB 
Publiceringsverktyg till föreningar & företag. Med vårt verktyg kan ni enkelt uppdatera med träningar, matcher och nyheter.
http://www.teamweb.se/
Copyright © 2003 - 2016 Injosoft - Alla rättigheter förbehålles. Om cookies
 
 annonser