annons
Windows Mac/Linux Handdator Länkarkiv Nyheter
Länkarna presenteras i samarbete med LänkCentrum
Hem » Hårdvara » Automatisk identifikation

Kategorier
• Streckkoder (3)
LänkarBokstavsordning | Visa senaste
ADC Nordic AB 
Nordisk distributör av utrustning för automatisk datainsamling och automatisk identifikation. Däribland etikettskrivare, streckkodsläsare och ruggade handdatorer med inbyggd streckkodsläsare.
http://www.adcnordic.com/
Areff Systems AB 
Areff kan leverera både helhetslösningar, kort och nyckelbrickor till de allra flesta system baserat på RFID som finns på marknaden. Vi står i framkant av utvecklingen och bevakar hela tiden marknaden efter nya trender och standarder.
http://www.areff.se/
Identsys 
RFID, Radio Frequency IDentification, är en modern teknik för maskinell identfifiering och datafångst. Data lagras i ett chip som kan avläsas på avstånd och utan optisk sikt, vilket streckkodstekniken kräver. RFID används inom industriell tillverkning för att styra och spåra flöden av material, produkter, lastbärare (pallar, behållare, containers), fordon, IT-utrustning, medinteknisk vårdutrustning inom sjukvården, behörighetskontroll för tillträde till býggnader - maskiner - datorer, betalsystem inom kollektivtrafik mm. Vi säljer utrustning och hjälper kunder med att automatisera informationshantering kring logistiska flöden. Vi grundläggande utbildning på RFID-teknikerna och dess användning. Vi gör förstudier, bygger och implementerar system.
http://www.identsys.se/
Copyright © 2003 - 2016 Injosoft - Alla rättigheter förbehålles. Om cookies
 
 annonser