annons
Windows Mac/Linux Handdator Länkarkiv Nyheter
Länkarna presenteras i samarbete med LänkCentrum
Hem » Mjukvara » Ekonomiprogram

LänkarBokstavsordning | Visa senaste
Björn Lundén Information AB 
Björn Lundén Information är ett kunskapsföretag och utbildningsföretag som sedan 1987 har försett företag med lättbegriplig information om bokföring, skatt, redovisning, arbetsrätt och affärsjuridik.
http://www.blinfo.se/
BOQ System 
Bokföringsprogram för företag, bokföringsbyråer, revisorer och redovisningskonsulter. Programmet innehåller filial/kostnadsställe, projektredovisning, kund- och leverantörsreskontra, budgetsystem i Excelmodell, fakturering inkl kontantfaktura, bokslutsrutin, anläggningsregister, lönehjälp, SIE export/import. Systemet kan momskontrollera verifikationer och visa ev. fel innan verifikationen sparas. Faktureringen hanterar Husarbeten, Hushålls och ROT-arbeten. På webbsidan finns en gratis webbkurs i programmet.
http://www.boq.se/
Corbis 
Corbisoft utvecklar bokföringsprogram ochandra ekonomiprogram för Mac och Windows. Corbis är vårt program för ekonomisk redovisning. De första versionerna kom redan 1986 och programmet har sedan utvecklats kontinuerligt och har nu moduler för bokföring. order, lager, fakturering, reskontra, inventarieregister och valutahanteringVi åtar oss även konsultuppdrag och gör specialprogram för många olika typer av verksamheter.
http://www.corbisoft.com/
Din guide till ekonomiprogram 
Vi listar ekonomiprogram såsom bokföringsprogram, faktureringsprogram och administrationsprogram.
http://www.ekonomiprogram.biz/
Itero 
Itero är sedan år 2002 partner till Microsoft Dynamics och arbetar med affärssystemet Microsoft Dynamics NAV (tidigare NAVISION).
http://www.itero.se/
JFS Bokföring 
Vi utvecklar och säljer bokföringsprogram, administrationsprogram och ekonomiprogram till Windows, Mac OS X och Unix/linux. Läs mer och ladda hem en gratis demoversion på vår hemsida.
http://www.jfsbokforing.se/
Kassavalvet 
Kassavalvet är ett PC baserat kassasystem för handeln, anpassat till den nya kassalagen som träder ikraft 1 januari 2010.
http://www.kassavalvet.se/
Optimal Börs 
Optimal Börs visar när du ska köpa och sälja dina aktier och fonder. Optimal Börs kombinerar klassisk teknisk analys med modern signalbehandling och neurala nätverk. Många kända tekniska indikatorer ingår och är förbättrade. Stor och gratis kursdatabas från hela världen tillgänglig.
http://www.optimalbors.se/
Programbyrån AB 
Programbyrån säljer bokföringsprogram, faktureringsprogram och andra ekonomiprogram till kräsna företagare, både små­företagare och proffs som revisorer och redovisnings­byråer
http://edison.se/
Programguiden.se 
I Programguiden hittar du en databas över administrativa datorprogram för mindre företag. Programguiden innehåller administrativa program för små och medelstora företag, verksamhetssystem, affärssystem och ekonomisystem som omfattar bokföring, order - lager - fakturering, säljstöd, lön, e-handel, MPS (tillverkning) etc.
http://www.programguiden.se/
Stelvio Löneprogram 
Med Stelvio Löneprogram förenklar du din lönehantering. Med Stelvio Löneprogram sparar du mycket tid och kommer snabbt igång med att göra lönebesked, utbetalningar, skattedeklarationer och mycket mer.
http://www.ct.se/
UNICELL AB 
UNI_BAS är ett komplett ekonomiprogram för det lilla företaget. Bokföring, fakturering, kunder, leverantörer, artiklar och inventarier - allt i samma program och till ett bra pris - 1. 250:- i engångsavgift. Hämta demo och testa gratis i obegränsad tid.
http://www.unicell.se/
Copyright © 2003 - 2016 Injosoft - Alla rättigheter förbehålles. Om cookies
 
 annonser